Tisti, ki me poznate oz. spremljate že več časa, veste, da sem bila prvotno po izobrazbi kozmetičarka. Največ sem delala neg obraza, svetovala za vitkanje telesa, delala make-up in urejala nohte. Zato mislim, da sem še vedno kredibilna, da lahko govorim iz izkušenj in referenc o dobri ali slabši kozmetiki in kozmetičnih storitvah.

Tokrat testiram Lepotni salon LALI Beauty , ki se je odprl na Avčinovi ulici 11 v Ljubljani. Meni je pomembno, da imam parking pred salonom, da so strokovni delavci prijazni in da znajo dobro opravljati svoje delo. Zelo je pomembno, da mi razložijo zakaj potrebujem neko storitev ali kozmetiko, ker ne želim razmetavat z denarjem za nepotrebne stvari. 

Najprej sem testirala nego obraza. Imajo več vrst neg obraza, ki so primerne za različne tipe kož, so različnega cenovnega razpona. Delajo različnimi kozmetikami, različnih kozmetičnih podjetij:

-nego za občutljivo kožo

-nego za moške

-anti-age nega

-lifting nega

-ekspres nega z flis maskami

-nega s kislinskim pilingom

-nega z almaznim pilingom

-nega za mlado kožo – vlaženje, hranjenje kože

Vsaka nega pa vključuje površinsko čiščenje, pilling, masažo in nego z aparaturo. 

Pri njih nudijo tudi ultrazvočno nego obraza, ki sem jo testirala tudi sama in to zaradi moje nečiste kože, s katero imam probleme že od 20ega leta naprej. Več krat sem o tem že pisala in za enkrat imam vedno najboljše rezultate z aha kislinami. Zato tokrat z Biodrogino kozmetiko, ki jo poznam že 20let. Njihove kisline me niso skoraj nič pekle in/ali iritirala kože. Po kaviarjevi maski, ki mi jo je kozmetičarka Liza vtrla z ultrazvokom, sem bila kot nova 🙂 Po dolgem času sem lahko bila brez makeupa. 

Za takšno mešano kožo, kot je moja, ki je včasih tudi aknasta, so mi priporočili tretma s kislinami na 10dni vsaj 4krat. Aha kisline pomagajo odstraniti odmrle celice na povšini kože, stimulirajo regeneracijo kože, stimulirajo proizvodnjo kolagena, elastena in hialuronske kisline, vlažijo kožo, izbolšujejo elastičnost kože, preprečujejo staranje kože, zmanjšujejo pigmentacijo in je tudi anti-oksidantna zaščita. Poleg tega pa svetujejo tudi domačo nego za antiage, ker seveda nisem več tako mlada 😉 Več lahko preverite v videu >>

Kaj svetujejo za nego obraza v tem delno zimskem času, ko je še vedno zjutraj mrzlo in potem našo kožo že greje malo sonca? Najpomembnejše pri negi pozimi je uporaba vlažilnih krem, koža ne sme biti suha. Produkti ne smejo vsebovati alkohola, saj ta še dodatno izsušuje kožo. Priporočamo kislinski piling, ker sonce še ni močno. 

V salonu je super atmosfera. Zaposlene govorijo Slovensko, Angleško, Rusko, Ukrajinsko, tako da je ponudba salona “nternacionalna” . Zadnjič sem bila pri njih tdi s hčero in imajo lušten kotiček z igrami za igranje.

Otrokom postrežejo tudi piškotke in nam kavico, tako da imaš res prijeten občutek, ko si tam.  

V njihovi ponudbi je še savna, masaže, manikira, podaljševanje nohtov, pedikura, depilacija, podaljševanje trepalnic, nega obraza,..

Naslednjič testiram kaj drugega in seveda vse delim z vami. Tokrat je nagrado nego obraza prejela bralka srečna.si iz Dolenjske. Spremljajte nas na instagramu in FB-ju, kjer delimo Fortuno večkrat. Hvala za sledenje. 

Srečen pozdravček, vaša Tamara Fortuna 

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.