RAY-BAN POMLAD-POLETJE 2017

RAY-BAN POMLAD-POLETJE 2017
INOVATIVNA TEHNOLOGIJA LEČ IN REVOLUCIONARNI KOVINSKI ELEMENTI PREDSTAVLJAJO

0rb3025_9020c4

DNK AVTENTIČNEGA DIZAJNA ZNAMKE RAY-BAN – PRISTEN ŽE OD LETA 1937

V duhu s svojo novo kampanjo – #ITTAKESCOURAGE – si je Ray-Ban to sezono zastavil izziv z obsežno kolekcijo, ki so jo navdihnili razburljivi življenjski slogi in nekonformistično obnašanje sodobnih modnih začetnikov, ki radi poustvarjajo pomemben slog, ki narekuje trende.

Kolekcija, ki združuje ikonične značilnosti nezmotljivega bistva oz. DNK znamke z najnovejšimi temami, ima s pomočjo inovativne tehnologije leč povsem nov pristop k barvam, hkrati pa z vrhunskimi kovinskimi pro li, elegantnimi dvojnimi mostički ter značilnimi sončnimi lečami, ki se pripnejo, odkriva nove koncepte oblik in funkcionalnosti.

rayban2

Kot sinonim samih začetkov znamke, so leče še vedno v središču pozornosti. Nove, vrhunske leče Chromance kar zažarijo v eksploziji barv. Inovativna tehnologija za lečami Chromance omogoča popolno vidljivost barv v čisto novih razsežnostih, s so sticiranimi visoko-kontrastnimi pigmenti ter boljšimi protiodsevnimi, hidrofobnimi in polarizacijskimi obdelavami, ki povečajo ter izboljšajo zaznavo svetlobe in barv. Te unikatne gradientne polarizirane leče, v prodornih sijočih odtenkih, pa ne le ponujajo najčistejšo barvno vidljivost, ampak tudi preoblikujejo izvorne DNK-oblike in nove, vrhunske dizajne v barvite predstavnike izredno kvalitetne vidljivosti, namenjene pravim poznavalcem stila Ray-Ban.

rayban1

Naslednja v vrsti so ikonična očala Signet, ki z značilnim kovinskim pro lom odpirajo novo poglavje v svoji zvezdniški karieri. Sončna, korekcijska in otroška očala so ponovno lansirana z enigmatskim simbolom uporniškega “rock ‘n roll” stila, ki je spet v središču pozornosti teh izrazitih očal iz sijoče kovine, v provokativnih odtenkih, in postavlja temelje za vse obvezne stile, ki še prihajajo.

Popolnoma metalna generacija se na zabavi pojavi z izboljšano serijo posodobljenih klasičnih in modernih očal, ki imajo značilen minimalni pristop k funkcionalnosti, brez vsakršnega slabega vpliva na stil. Pre njene kovine, kot so izredno lahek titan, aluminij in trpežno jeklo, ter značilni dvojni mostiček pomembno zaznamujejo širok izbor sončnih in korekcijskih očal. Tako se zapolnijo verzeli med ikonami temeljnega DNK-dizajna in sodobnimi modnimi očali, kar ustvarja nezgrešljiv Ray-Ban videz.

Nenazadnje se retro navdihnjen in večplasten pristop k udobnejši vidljivosti kaže v popolnoma novem izboru 5 sončnih leč za pripenjanje (“clip-on”). S pomočjo teh iz širokega nabora najbolje prodajanih korekcijskih očal nastajajo zanimiva in privlačna modna sončna očala – za univerzalen slog “passe-partout”, ki se spreminja s svetlobo!

Več o RAY-BANovih očalih in kako izbrati prav očala zase > RAY BAN

Več o novi kolekciji > RAY-BAN SLOVENIJA 

 

Komentarji

comments

Comments are closed.