Tamara, upaj si uspeti! #mystory #boginja #uspeh #manifestacije #zenskaupajsiuspeti

Po nekaj tednih slabih novic in dogodkov v naši družini, lahko rečem, da se je ta vikend obrnilo vse na bolje. Verjetno je res, da imamo zdaj še enega angela več, ki skrbi za nas, ampak tudi na zemlji imamo angele, ki nas imajo radi in s katerimi se radi družimo in pomagamo. To so ponavadi družina in bližnji prijatelji. Tokrat me je moja prijateljica Amanda presenetila z darilom, da me pelje na Bled na en seminar. No, vsaj tako sem naprej mislila, ampak ko sem prišla tja sem vedela, da to ni le en seminar, ampak mnogo več. Pričakale so nas predavateljice, ki so v svojem življenju bile tudi na “tleh”, bile v rezličnih verah, se vozile s starim Fiat Uno in sanjale o Ferariju, a so se na koncu povzpele tako visoko, da eni izmed njih sploh ni več do Ferarija, kljub temu, da bi si lahko privoščila tudi 2,3,4,… Sploh pa ni tukaj vprašanje materializma, kajti vse dame, ki so nam predavale opravljajo svoje delo resno, strastno in srčno, so ženske z maternico in si dovolijo biti tudi čustvene. Dr. Špelca Morojna me je namreč naučila, da ni potrebno imeti maske, da vse zmoremo in da smo močne kot moški, ampak smo lahko z našo ženstvenostjo prav tako zelo uspešne Boginje!

predavateljice

Tisti ki me berete večkrat veste, da sem že nekajkrat pisala, da sem si kaj želela in potem dobila npr. mojo poročno obleko, parkirni prostor pred vrati,… Prav tako sem že v najstniških letih znala iz nič naredit slona in vsi so v meni videli nek potencial za velike uspehe,.. Ja, saj zdaj boste rekli, pa saj si uspešna. Ja že, ampak v čem se ta uspešnost meri ? Žal je pri nas včasih tudi tako, da ne gre iz meseca v mesec in ne glede nato, da sem prerasla materializem, denar kljub temu potrebujem za vsak dan, za svoje drage,… To da imam lep dom in kulturen avto ter da ne rabim gledati kaj bom kupila v trgovini, da imam občasno gospodinjsko pomočnico, je meni normalno, kajti sem živela v taki družini, kjer smo imeli vedno dovolj za tako mero normalnosti. Torej kaj se je zgodilo, kaj delam narobe, da se mi moja “normalnost” neprestano ruši?

Moj možek mi včasih reče kar “čarovnica”, ampak jaz tega ne bi tako poimenovala. V preteklosti sem namreč mnogo prebirala določene knjige za pozitivo, karmo, energijo, na temo življenje je moje/tvoje, za ustavrjalnost, kreativo in tudi o moči misli. Pred leti mi je kolegica za rojstni dan prinesla kristalno mini žabico (bila sem na razpotju v ljubezni) in rekla pazi kaj si želiš. Hmmmm žal še takrat nisem popolnoma dojela tega, zato sem si zaželela napačnega “princa” in seveda se je vse skupaj žalostno končalo. Ko pa sem pričela delati na tem, da sem spoznala kaj v resnici sama želim in prebrala prvo tako komercialno enostavno knjigo Secret, pa se mi je začelo jasnit. Zato sem vedno rekla, da “secret zakon” deluje, če ga znaš pravilno uporabit! Glede nato, da pa sem bila krščansko vzgojena, pa sem žal mnogokrat raje nehala razmišljati kot bi želela, ker me je bilo malo “strah” : “kaj bo pa Bog rekel? ” kajti tam je vse prepovedano. Prepoved telovadbe-joge, vse je greh, ne smeš čarat, da te ne bi “zažgali na grmadi”,…

13221315_891228084338423_852846797960944999_o

Savina je lepo povedala: “bila sem krščena v vseh možnih verah, delala tako kot bi mogla, imela sem vse karte za vsa nebesa, pa nisem bila zdrava,..”. V glavnem glede nato, da jaz verjamem v Boga, sem takrat raje odnehala in se “zabubila” v svojo oazo miru, ki pa na koncu ni dala notranjega miru, kajti ga je prekinil vihar, ki je želel plačane položnice,.. Ko imaš dva majhna otroka, hišo, kredit,..ne moreš kar živeti, zato da preživiš. Halooo Tamara zbudi se!!! Vera ne pomeni, da ne smeš ničesar, Bog “stvarnik, kreator” ne bo jezen, če boš zajela moč univerzuma za dobre stvari!

13235551_10209933408672032_1673996209666680046_o

Boginja Špelca je lepo zapisala: ” Tole mi ni tako lahko napisati, ker sem v teh dneh pred, med in po dogodku dojela, da smo vstopile v dimenzije, ki sploh nimajo več besed. To je svobodno bivanje, kreiranje, ljubezen do sebe, sočloveka in narave, srebrno biserna vibracija, razprta krila in okus po nebesih. Ostani v veri, da lahko tako živiš. Da to ni “pobeg iz realnosti”, ampak da vsakič, ko živiš manj kot to, ne živiš realnosti. To, kar smo ustvarile na dogodku – in to je šele začetek – je RESNICA. Kakršen koli Bog obstaja zate, vem, si je svet zamislil v podpori, uspehu, obilju, ljubezni in razumevanju. Da je resnični svet čaroben in da je tvoja naloga, da se tega vsak dan bolj zavedaš in da to tudi ustvarjaš, ne glede na svoje trenutne okoliščine. “

Ko sem bila že spet na dobri poti, pa se je spet zgodilo nekaj, kar pa zemeljski angeli ne morejo pomagati. Umrla je mamica od moža in vse nas je zelo pretreslo. Spet sem zbolela, skoraj tako kot po prvi nosečnosti. Nikoli si nisem milsila, da bom tako “mlada” že imela probleme z organi. Nato še isti dan zvečer se vrne aritmija tudi mojemu možu in na urgenci so mu spet morali narediti konverzijo srca (tokrat že tretjič). Grozen teden, ampak počasi spet živimo in se sestavljamo,..

amanda

Zato mi je to povabilo na seminar ŽENSKA UPAJ SI USPETI prišel v pravem trenutku. Spet sem dobila nazaj svojo ženstvenost, moža ne bom več kastrirala, čakam le še na Savinin Savina Atai mesečni koledar, da ga nalepim na hladilnik in vse bo super 🙂 Kako enostavno se sliši kajne? No, žal vam moram povedati, da ni čist enostavno, kajti sam se težko preklopiš, zato potrebuješ eno brco v rit, ki jo pa dobiš na takšnih seminarjih, kjer je več srčnih, uspešnih žensk skupaj, kjer pozitivna energija kar sije in kjer nekomu ni težko, da svoje znanje deli z nami!

13235460_891235851004313_1688247253499206152_o

To kar je Iza Login delila z nami, je več kot so me naučili na “celem” magisterskem študiju. No, magisterij pa mi bo seveda lahko pomagal pri tem, da bom lažje vnovčila novo znanje za kako uspeti in srečna sem da ga imam. V življenju sem naredila toliko stvari, a za nobenega se nisem prav zahvalila ali praznovala svoje “zmage” dosežka, kajti sem že imela pred sabo nove cilje: “jojjj tega še nisem naredila, to moram zdaj,..” Zato se zdaj zahvaljujem vsemu, kar mi je bilo dano, kar sem uspela narediti in vem, da je danes moj nov srečen začetek!

cilji

Trenutno sem v obdobju, ko nimam želj po velikih kvadraturah, po super avtomobilih, po dragih potovanjih,.. Zato mi bo lažje vaditi manifestacije in vse to kar sem se naučila na seminarju, na majhnih stvareh, da premaknem sebe na stolček višje, kjer bom spet tista taprava samozavestna, uspešna, a kljub temu še vedno prijazna, čustvena in ženstvena Boginja Tamara 🙂 A ste z mano?

tamarabled

Zato mi je na seminarju tudi ogromno pomenilo predavanje, deljenje svoje izkušnje, gospe Dragice Korenjak, ki je najbolj srečna zdaj v svojem tretjem življenskem obdobju. Je zdrava, uspešna, polna energije in sije kot bi imela 20let. Bravo! Tudi jaz si želim imeti takšno “penzijo”, polno, pestro, zdravo in srečno 🙂

13243831_891232284338003_5726689006976349600_o

Na tem seminarju sem spoznala ogromno lepih dušic, s katerimi bomo definitivno prijateljevale tudi še naprej v življenju 🙂 Hvala punce da ste!

roke

Zato, podajmo si roke, delajmo dobro, delimo pozitivne novice, pomagajmo drugim in vsaj z mislimi spreminjajmo svet na bolje, da nam bo vsem bolj lepo ! <3

skupinabled

Toplo priporočam seminarje in dogodke Poslovne Boginje. Se vidimo na kakšnem od njih, kajne?

HVALA VSEM! BODITE IN OSTANITE SREČNI! 

Vaša srečna Tamara 

Komentarji

comments

Comments are closed.