ŠPELA in njena MILNICA #novo #missalice

ŠPELA CEGLAR je srečna dama in tudi gospodinja, ki uživa pred kamero, ampak je poleg tega spoznala tudi veselje do naravne kozmetike, ki jo lahko naredi kar sama 🙂 Lotila se je namreč projekta Milnica, s katerim pomaga tudi nam, uporabnicam naravne kozmetike do “receptov” in sestavin, ki jih lahko “mešamo in kuhamo” kar same doma. Zdaj pa se je iz tega projekta rodila še nova linija, že narejene naravne kozmetike Miss Alice.

missalice

Naravna kozmetika Miss Alice je Špelina uresničitev sanj. Po letih dela z naravnimi sestavinami, delavnicami, svetovanja kupcem, preizkušanja receptur, testiranja in pridobivanja certifikatov, je tu Miss Alice – naravna kozmetika za tiste, ki jim ni vseeno, kaj dajejo na svojo kožo. Vsi izdelki Miss Alice so pregledani s strani kozmetologov, testirani na Švedskem v skladu z evropskimi predpisi in imajo izdelano varnostno dokumentacijo. So prijazni veganom, brez parabenov in umetnih barvil. Špela , čestitke z novo linijo in srečno še naprej!

V kratkem pa lahko pričakujete v sodelovanju z Milnico, tudi posebne paketke, za srečno nego kože, tudi v srečni trgovinici 🙂

Več o Špeli in Milnici pa je tudi v intervjuju: IZ MEDIJEV V MILNICO

Komentarji

comments

Comments are closed.