-
- Sestavine:
1 x mešana zelenjava (korenček, brokoli, cvetača – lahko tudi kar iz zmrznjenega programa v Hoferju)
1 x pražena čebula Kotanyi , Gea,.. ali pa jo popražite sami!
1 x smetana za kuhanje
1 x parmezan
1 x sir
1 x piščančji koščki
1 x suhi paradižniki
1 x sol, poper, rumen curry v prahu Maestro je bolj pekoč, Kotanyi je bolj blag in vsebuje več okusa po sveži limonini travi
1 x njokiPriprava:
Zelenjavo na hitro podušimo ali skuhamo na sopari,
dodamo smetano in parmezan.
V drugi ponvi spečemo koščke piščanca ali purana, dodamo pest pražene čebule in nekaj suhih paradižnikov, zalijemo s smetano, dodamo sol, poper in curry v prahu.
Zmešamo zelenjavo in piščančji curry!
Posebej skuhamo njoke le na pol. Torej v vrelo vodo jih damo le za minutko ali dve, da odstopijo od dna. Nato jih primešamo k zelenjavno piščančjem curryu.
Vse skupaj damo v pekač in prekrijemo s sirom ter gratiniramo na 250 stopinj cca. 10 min.
Njami***Dober tek***
- Sestavine:
BABIČIN “D” GOLAŽ
BABIČIN "D" GOLAŽ Nisem mislila...