• Sestavine: 

      1 x mešana zelenjava (korenček, brokoli, cvetača – lahko tudi kar iz zmrznjenega programa v Hoferju)
      1 x pražena čebula Kotanyi , Gea,.. ali pa jo popražite sami!
      1 x smetana za kuhanje
      1 x parmezan
      1 x sir
      1 x piščančji koščki
      1 x suhi paradižniki
      1 x sol, poper, rumen curry v prahu Maestro je bolj pekoč, Kotanyi je bolj blag in vsebuje več okusa po sveži limonini travi
      1 x njoki

      Priprava: 

      Zelenjavo na hitro podušimo ali skuhamo na sopari,

      IMG 6766

      dodamo smetano in parmezan.

      IMG 6767

      V drugi ponvi spečemo koščke piščanca ali purana, dodamo pest pražene čebule in nekaj suhih paradižnikov, zalijemo s smetano, dodamo sol, poper in curry v prahu.

      IMG 6748

      Zmešamo zelenjavo in piščančji curry!

      Posebej skuhamo njoke le na pol. Torej v vrelo vodo jih damo le za minutko ali dve, da odstopijo od dna. Nato jih primešamo k zelenjavno piščančjem curryu.

      IMG 6771

      Vse skupaj damo v pekač in prekrijemo s sirom ter gratiniramo na 250 stopinj cca. 10 min.

      IMG 6755

      Njami***Dober tek***

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!

Sorodni članki