Test AVE stefani pečenka

Sharing is caring!

časih žal ni časa, da bi vse naredili sami doma, zato sem tokrat za vas probala AVE stefani pečenko s slanino. Lahko vam rečem, da je bila zelooo okusna! No ja, moja goveja domača stefani pečenka z jajcem je zakon, ampak za hitro pripravo vam lahko priporočam tudi to 😉

stefani pečenka ave

Moj nasvet za pripravo Ave pečenke. Položimo pečenko v naoljan pekač, ki ga pokrijemo in pečemo na 180 stopinjah 10 minut, nato pečemo še cca. 30min brez pokrova in vmes zalijemo z mešanico (voda+kocka za omako za pečenko + malo belega vina). Ko je pečena pečenka odlijemo omako in v posebej ponvi popražimo malo sekljanega česna, dodamo omako iz pečice ter zgostimo s smetano za kuhanje in malo moke. Zraven pripravimo pire krompirček, lahko tudi s česnom. Super vikend kosilo, pripravljeno v največ eni uri in med peko imate čas z družino 🙂

Pa dober tek*

Link do recepta: domača goveja stefani pečenka

Komentarji

comments

Sharing is caring!

Comments are closed.