Test AVE in PERUTNINA PTUJ GRILL

Iz PP prihajajo dobre že začinjene piščančje jedi, ki jih lahko pečemo na kuhalniku ali pa na grillu. Iz AVE pa goveje in svinjske jedi za žar. Jaz sem seveda zagovornik svežega domačega mesa, ki ga sama mariniram ali začinim, ampak včasih ni časa ali pa se nam enostavno ne da pacat v kuhinji pol dneva, zato da potem v nekaj minutkah popapcamo. Zato za spremembo lahko kupimo že pripravljeno meso.

Za vas sem tokrat testirala Perutnino Ptuj in AVE izdelke, ki so že marinirani in pripravljeni za žar. Meni najboljša izmed vseh PP jedi so piščančje marinirane krače po Italjansko. Zelooo so okusne in sočne.

pp po itaPrav tako so dobrega okusa tudi vsi njihovi ražnjiči, pikantna nabodalca, piščančji ribsi, pekoče perutničke in pa piščančje hrenovke s sirom 😉

piknik-big

Glede AVE grilla pa vam priporočam čevape s kajmakom na palčki, ki so resnično njami in je težko naredit boljše doma. Ampak seveda jaz še vedno bolj obožujem domečo govedino, ki jo sama zmeljem, da vem kaj papcam in dodam sir in slanino ter mariniram oz. začinim kak dan prej. Žal pa kot sem že omenila, je s pripravo kar nekaj dela in če potrebujemo meso za piknik na hitro in nimamo časa za pripravo ali pa ste kot jaz na bolniškem “strogem ležanju”, pa priporočam tudi vse AVE špikane, gurmanske Leskovačke in Sarajevske dobrote.

ave-grill predstavitev

Torej AVE in PERUTNINA PTUJ sta potrjena iz moje strani za najboljše izbran “hiter” žar oz. že začinjeno meso za hitro pripravo* P.s. če ste drugačnega mnenja oz. vam je katero od že začinjenih mesnih jedi za žar, bolj všeč kot predstavljeni, bom vesela kakšnega namiga 😉 Pa dober žar želim***

Komentarji

comments

Comments are closed.