NARAVNI LOSIJON SHAN ZA NOSEČKE

Glede nato, da sem v prvi nosečnosti bila brez strij, se zavedam, da to še ne pomeni, da bom tudi sedaj. V prvi nosečnosti sem se namreč zredila za cca. 13 kg in imela res ogromeeen trebuh 🙂 Uporabljala sem “naravno” kozmetiko Alverde za nosečnice od DM-a (zdaj vem, da to ni najbolj naravno ;)) in še nekaj različnih naravnih kokosovih olj ter iz ZDA Palmersovo kakavovo maslo. Tokrat pa sem se odločila za naravno kozmetiko, ki si jo izdelam sama in zdaj sem probala še SHAN naraven lotion za nosečnice, ki je super mazljiv, brez popolnoma vseh konzervansov in ko ga nanesem sem zadovoljna z občutkom na koži, ki ni premasten in se lahko takoj po nanosu tudi takoj oblečeš. Prav tako pa ga lahko vmasira v trebušček tudi vaš partner, ker je dovolj masten in mazljiv 😉

Tukaj je nekaj izjav-mnanj zadovoljnih uporabnic tega losijona, na podlagi katerih sem se odločila, da ga probam tudi sama: 

Petra: Po treh mesecih nosečnosti, sem na trebuhu opazila, da so se mi začele pojavljati strije oz. razpoke na koži. Bila sem zelo pretresena, saj sem se že od prvega meseca vsak večer mazala z mandljevim oljem in losjonom proti strijam. Vsak naslednji dan so bile strije razpoke bolj in bolj oprazne, s tem da so začele tudi širiti po celem strebuhu in stegnih. Ker nisem vedela katero kremo kupiti, sem prebrala več člankov na temo elastičnosti kože. Ko sem ugotovila katere sestavine so najbolj primerne, sem začela iskati proizvode, ki tudi te sestavine vsebujejo. Nakar sem naletela na spletno stran ShaN. Glede na to, da sem sama velik skeptik, kar se tiče naravnih proizvodov, sem tudi nekaj časa oklevala. Vendar sem milo in losjon naročila že naslednji dan, glede na to, da je bila tudi cena zelo sprejemljiva. Po nekaj dneh uporabe sem opazila, da se strije ne širijo več, po enem tednu uporabe pa so tudi obstoječe razpoke izginile. Trenutno sem v osmem mesecu in nimam niti ene same strije zahvaljujoč Losjonu SHaN Za Telo.. Petra

Nuša: Ja trebušček pridno raste, strije po trebuščku, hmmm – itak nobene ker je ta losion bozanski, namažem se zvecer po tusiranju in do naslenjega vecera je koza lepo navlazena, aja pa da ne bom zapostavljala ¨moje¨ orehove kremice, katera je zakon, kmalu bo eno leto odkar nimam vec zatečenih, srbecih vek in spet normalno se lahko nalicim :))

Nika: Pozdravljeni, po parih mesecih se zopet oglašam. Kot zelo zadovoljna Losjon SHaN se čudovito obnese pri preprečevanju strij – tako lepe kože na trebuhu še nisem imela. A ga bo kmalu zmanjkalo, zato bi ga želela zopet naročiti.

Več o sestavi losijona : http://shan.si/#!/~/product/category=0&id=34804379

Komentarji

comments

Comments are closed.