KAISER #pekač #šarkelj #darilo

V letu 2009, je Kaiser praznoval enega izmed mejnikov v 90-letni zgodovini družbe: 25. obletnico La Forme, Kaiser najuspešnejše linije premium pekačev. Res je, da je glavni moto linije “La FORME Plus – najboljši v obliki in delovanju“, ampak Kaiser je dodal številne novosti, ki znova potrjujejo prvovrstne kakovosti svojih izdelkov. Poudarek je na treh področjih: Pod imenom KAIRAMIC®, Kaiser predstavlja svoj neoprijemljivi premaz in izdelan je v Nemčiji. Keramična prevleka je debelejša in odpornejša na obrabo, zaradi česar je zelo obstojna. Odlične lastnosti neoprijemljivosti omogočajo, da pecivo enostavno potisnete iz pekača. Poleg tega je mehanizem zapiranje tortnega modela popolnoma preoblikovan, z edinstveno konstrukcijo priznanih oblikovalcev Metz & KINDLER.

Ta inovativni mehanizem omogoča enostavno sproščanje, ter postavlja nove standarde: obroč se lahko sprosti v celoti z enim samim gibom roke.

Poleg novih inovativnih funkcij, La Form Plus postavlja tudi nove estetske poudarke – znotraj in zunaj, z izvrstno, svetlečo sivo površino.

Edinstvena prodajna predloga La Forme Plus linije pekačev, se odraža tudi v Kaiserjevi 10-letni garanciji. Kaiser izdelke lahko kupite tudi v Merkurju in Filipovem dvorcu.

Ta teden na srečni podarjamo pekač Kaiser, in sicer iz linije La Forme, višjega cenovnega razreda, ki ima premer 26 cm, 2 dna za torto & šarkelj v vrednosti 44,99eur. 

Pa srečno***

Komentarji

comments

Comments are closed.