Medicinsko estetski center PERFECT BODY Maribor

Medicinsko estetski center Perfect Body vam z uporabo najsodobnejših aparatur in s strokovno izobraženim osebjem zagotavlja najnovejše metode na področju medicine (nevrološka, dermatološka in estetska ambulanta) in estetike.

V centru Perfect Body lahko doživite posebno vrsto alternativne medicine z obiskom solnih sob, ki so balzam za vaše težave pri obolenjih dihal, ter dosežete sprostitev z najsodobnejšimi masažnimi tehnikami. 

Center Perfect Body je specializiran za:

1.oblikovanje telesa

Za oblikovanje postave, izgubljene centimetre in kilograme je potrebna sprememba življenjskega stila, kjer vam pomagamo z nasveti in priporočili. Glede na analizo telesa bomo sestavili paket tretmajev, ki bo po meri posameznice, glede na to kakšne cilje in sestavo telesa ima. Tehnologije, ki jih uporabljamo za učinkovito odpravo hujšanja so:

-LPG lipomasaža z aparatom LPG Cellu Integral

-Vela Shape aparat z ELOS tehnologijo

-Nekirurška kavitacija z ultrazvočno inverzno osmozo z aparatom O.U.I.

-Radiofrekvenca z aparatom Oxy Nova

-Elektrostimulacija z aparatom Caci Quantum

-Ostale kozmetične metode: limfna drenaža, body wrapping, povijanje z algami, anticelulitna masaža,…

2.Pomlajevanje obraza:

Tehnologije, ki jih uporabljamo za pomlajevanje obraza so:

Aparat Oxy Nova na osnovi čistega kisika vidno zmanjša že nastale gubice, povrne koži izgubljeno svežino,  jo regenerira, revitalizira, oži pore in jo »nahrani«.

Kemični piling z AHA kislinami je tretma namenjen izboljšanju videza kože na področju obraza, vratu, dekolteja in hrbtišča rok.

Radiofrekvenca je neinvazivna tehnika pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije povzročimo segrevanje globljih plasti kože.

Pomlajevanje z lastno plazmo je nova medicinska metoda pri kateri z odvzemom krvi in s posebnim postopkom pridobimo in uporabimo lastno plazmo, ki stimulira celice kože, ki se regenerirajo in ponovno zgradijo mlado kožno tkivo.

Botox in hialuronska polnila za takojšni rezultat in pomlajeni videz.

3.Odstranjevanje dlak:

Ponujamo različne storitve za uspešno in trajno odstranitev vseh barv dlačic, tudi dlačice brez pigmenta – odstranjevanje belih, sivih in rdečih dlak. Dlačice odstranjujemo na vseh predelih telesa  s tehnologijami:

– Lasersko odstranjevanje dlačic z IPL tehnologijo izvajamo  na aparatu  Formax proizvajalca Sharplight ™ .

– Selectif Violet z utrazvočno tehnologijo za odstranjevanje dlačic brez pigmenta.

– z depilacijo Perron Rigot brez trakov, ki zagotavljamo nebolečo depilacijo tudi pri bikini brazilu.

4.Japonska metoda vrisovanja obrvi

Japonska metoda vrisovanja obrvi je prefinjen odgovor na že nastale metode permanentnega make upa.  Pri japonski metodi vrisovanja obrvi gre za vrsto permanentnega make-up-a,  s katerim ustvarimo povsem naravni videz , saj se obrvi ne pulijo ampak  vrisujejo.  S tem dosežemo 100 % naravni videz vaših obrvi.

PerfectBody oblikovanje telesa2-1

Zakaj je medicinsko estetski center Perfect Body PERFECT?

1.Strokovno in šolano osebje in aparati vrhunske kakovosti.

2.Paketi storitev prilagojeni posameznikom.

3.Brezplačno in ne zavezujoče svetovanje ob prvem obisku za vse estetske storitve.

4.Zagotovljeni rezultati.

5.BREZPLAČNI prvi obisk solnih sob in prva terapija oblikovanja telesa LPG lipomasaža.

Center Perfect Body najdete  na Turnerjevi 41 v Mariboru, 031 760 280 ali  pišite na info@perfectbody.si.  Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.  Možen nakup darilnih bonov.

Komentarji

comments

Comments are closed.