ANJA BOHINC #happyjoga #Peru #poletje #Liberodance

Anja spet si prinesla novo svežo energijo iz potovanja po Peruju, kajne ? Kaj pripravljaš za nas tvoje učence ? 

Edina stalnica v življenju so spremembe. Sama nenehno potujem – interno in eksterno ter s tem intenzivno rastem. Kot učiteljica joge nenehno tipam svoje meje, jih raztegujem, mehčam, brišem – za voljo želje po tem, da lahko res nekaj konkretnega od sebe dam.

Potovanje po Peruju mi je dalo ponovno popoloma nove miselne vzorce, dimenzijo, obzorja. Sedaj sem spet polna idej in novih (gobalnih) vzorcev, ki jih lahko ponudim.

Mislim, da pravi učitelj nenehno raste, se razvija in predvsem globoko ceni vsako dušo, telo, ki se pridruži “moji” vadbi. Ker so vadeči, konec koncev, moji največji učitelji. In refleksija, ogledala.

Moja jogijska pot odpira neverjetne razsežnosti mnogih projektov; to poletje bodite se posebej pozorni na zanimive projekte, ki jih ustvarjam s Popolno samosvoja – na Facebook strani, na jogo na plaži, ki jo organiziram v sodelovanju z priznano znamko spodnjega perila in kopalk ter mojih ze tako rednih ur ob torkih in četrtkih zvečer v Libero dance centru. Na voljo sem izjemno rada tudi za private ure joge, kjer se zares lahko posvetim posamezniku 🙂

Hvala ti Anja za to lepo razlago in saj veš da že komaj čakam tvojih jogijsko-meditacijskih uric, ki mi dajo novo svežo energijo in zagon za nove podvige 😉 Prav pogrešala sem ta čas, zdaj ko te ni bilo. Tako da se spet ločim in pričnem delati na sebi, kot sem si zaobljubila že za novo leto 😉 Tokrat upam, da bo držalo! Več: Novoletna zaobljuba

Danes pa podelimo 2 srečni vadbi za vas drage bralke. Pofočkajte se na fb srečni strani s svojim komentarjem pod slikco srečne jogijske Anje v prelepi naravi in delite objavo na svojem zidu. Srečen happy teden vam želim. 

#Namaste #yoga #happy #happyjoga #anjabohinc #liberodance #srecnasi

Komentarji

comments

Comments are closed.