Potrebujete:
Piškotno dno >>
To skupaj zmešate in potisnete ob dno pekača (prej ga dobro namastite) ter pustite v hladilniku dokler ne zmešate nadeva za sirno tortico >>
To vse skupaj zmiksate in polovico prelijete nad piškotno dno. Drugi polovici pa dodate še >>
Prelijete marmorno-poljubno po prvem delu sirnega nadeva. Pecite na 200 stopinj celzija 10 minut, nato zmanjšajte vročino na 150 stopinj in pecite še 40-50min. Ohlajajte v pečici vsaj 20 min, nato še na sobni temperaturi, nato prelijte s čokolado Dorina za kuhanje, ki jo stopite v cca. 150g smetane. Nato šele dajte ohlajat tortico v hladilnik – vsaj nekaj ur ali čez noč. P.s. mi imamo radi kremasto teksturo, zato cheesecake pred postrežbo dam iz hladilnika vsaj 20min prej.
V videu potek, priprava >>
Lahko pa naredite tudi bolj lahek kokosov Domačica cheesecake brez pečenja >> LAHKI CHEESECAKE KOKOS
Pa slasten tek vam želim, vaša srečna Tamara