Jaz, moja hrana, pijača in ljubezen do restavracij… A je še kdo tukaj takšen? Moja formula za popolno življenje je že od nekdaj zdravje, družina, prijatelji, delo, ki me veseli ter dobra hrana in ? Če bi lahko izbirala bi vse to prestavila nekam, kjer je skoz ? Zato seveda najraje delam na primorskem ? Moja služba je namreč vedno nekako povezana s produkcijo (medijski producent sem po izobrazbi) in hrano (foodbloger). Zato to dvoje združujem in delim delček tudi z vami.

Med moje najljubše sestavine za jedi spada riž, goveja taljata, šparglji, tartufi ,… Vse to in še več svežih morskih dobrot dobim v @almulin_restaurant , ki je le minutko iz avtoceste od odcepa Ankaran.

Čudovita zelena posest, ki ne kaže prav nobenih znakov vmesnega zaprtja, ampak posest z restavracijo v starem mlinu z veliko ljubeznijo delajo še boljšo. Tam je res velika pokrita terasa, zunanji wcji, prostor za poroke, slavja, imajo svoj vrt in pridelke, sestavine so vedno dnevno sveže, top chef, prijazno družinsko osebje, občutek domačnosti, prijaznosti,… Tudi otrokom ne bo dolgčas, ker je posest velika za sprehod, za igro, spoznavanje starin, ki so na razstavi,.. restavracija je namreč v starem mlinu, ki je še vedno delujoč. Zanimivo za pogledat. Več restavracij in dobrih gostinskih lokacij vam predstavljam v blogu in v highlightih pod Gostilne, restavracije na IG profilu srecnatamarafortuna v kratkem pa dodam še kakšne nove, ki nam bodo všeč. Res z veseljem obiščemo razna gostišča in širimo dober glas z upanjem, da si vsi gostinci čimprej opomorejo od predolgega zaprtja,…

Pa Na Zdravje vsem, vaša vedno lačna in žejna štajerka po rodu Tamara

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.