Včasih sem bila tista, ki je z veseljem pisala restavracijam, da sem dobila rezervacijo za Teden restavracij in si potem zamislila menjavo, odpoved in spet prosila za rezervacijo,… Zdaj sem pa jaz tista, ki rezervacije sprejemam. To je res ogromno dela. Prejmemo okoli 2000 mailov in vsem moraš odgovoriti, kajti vsi seveda želijo odgovor takoj. Žal prve dneve tega ne zmoreš, ker so še poleg tega dela druge zadeve, zato je včasih kakšen mail 2 krat ali pa klic v Gostilno, da zamujamo z odgovori. Zato sem si tudi želela ta blog napisat v celoti, kaj sploh teden restavracij pomeni za eno restavracijo, da si boste znali predstavljati, da je to več kot le sprejeti naročilo 😉 Zato vam vsem javljam, da bodite strpni, ko gre za rezervacije za Teden restavracij. Odgovor sigurno prejmete kmalu. Lahko pa dodate v opombe še kakšne druge željene termine, če prvi ne bo možen, vam lahko naredimo/jo rezervacijo za drugega, sicer je spet mnogo mailov in slabe volje, ker se termini hitro polnijo (včasih v slabi minuti en termin je in ga že ni), preden se najde pravi termin za vas. Zato en kratek video kako pravilno izpolniti prijavo za Teden restavracij >>

Pa še priprave v Gostilni Vitez >> backstage >>

Seveda pa sem tudi degustirala in se predala užitkom okusov našega viteškega mesnega menija in to kar sama. Popolna kombinacija okusne hrane in biti sam v spremljavi kvalitetnih vin 😉 >>

Čez nekaj dni pa sem degustirala tudi ribji meni, tokrat v spremljavi mojega moža in vin ter mojih najbližnjih prijateljev >>

Ne morem se odločiti kateri meni mi je bil ljubši. Če bi lahko izbirala bi izbrala ribjo hladno predjed, rižoto z jurčki all the way-večkrat na dan 😉 , jelena na mesnem krožniku za glavno jed in seveda nostalgično sladico s sladoledom iz kislega mleka. Pa dober tek vam želim! srečna Tamara

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.