Ali ste že obiskali kdaj restavracijo SAVOR na Koprski plaži? Jaz sem jo prvič lani pozimi, ko je bilo tako slabo vreme, da smo se s puncami, s katerimi smo preživele čudovit vikend na obali, na hitro zatekle pred hudo nevihto. Ko smo vstopile nas je šok. Tukaj pa je tako lepo, da bo sigurno zelo drago, smo rekle. No, pa smo kljub temu ostale in se odločile probati kakšno njihovo jed. Vas zanima kaj se je zgodilo, ko smo odprle jedilnik?

Jap, res je, cene so bile popolnoma normalne in naročile smo si različne jedi, da jih malo degustiramo. Najbolj nas je prevzela pašta, ki ni navadna pašta, ampak s pravimi škampi ter tartufi, brez dodanih smetanovih osnov. Imajo pa tudi dobre sveže ribje jedi in ostalo mediteransko obarvano hrano. Vse je bilo vrhunsko, zato smo se odločile, da pridemo kmalu spet.

Čez nekaj časa se zaposlim v marketingu Gostilne Vitez v Ljubljani in ugotovim, da je Savor njihova hčerinska restavracija. Zato sem bila zelo vesela, da sem del tako dobrih kulinaričnih zgodb. Zato se sedaj seveda vedno z veseljem vračam, ko grem na obalo. Vmes sem bila spomladi na njihovi 1. obletnici od otvoritve. Zelo lepo vzdušje, program, pogostitev. Čestitke ekipi.

Najbolj pa so me presenetili za moj rojstni dan. Rezervirala sem mizo, da pogostim moje punce z dobro hrano, medtem pa so mi ekipa v Savorju, pripravili pravo presenečenje 🙂 Pa da vam naredim malo luštov kaj vse smo jedli in pili >>

Savor je primerna lokacija tudi, če je slabo vreme ali pozimi, ker boste tam uživali ob kaminu in gledali razburkano morje ob dobri hrani in pijači. Prav tako pa je čudovita njihova terasa, ki pa zmaguje poleti s popolnimi sončnimi zahodi.

Ob petkih imajo živo glasbo in ob šepetu morja lahko uživate vsak dan. Zvečer ob soju svečk in podnevi ob po kokosu dišeči Koprski plaži. V bližini so tudi igrala, ki bodo olajšala užitek v dobrem vinu in hrani tudi staršem 😉 V Kroštoli, ki je poleg Savorja pa lahko pojeste vedno sveže torte in najboljši sladoled. Zato, če še jih niste obiskali, menim da to morate storiti čimprej, pa četudi se tja peljete le na izlet ter kosilo 😉 Zdaj pa konec luštov za danes. Pa dober tek! Več o Savorju > SAVOR FB

Moje “primorske” bejbe, ki so praznovale z mano mojih 40 🙂 <3 Hvala vsem za pester vikend <3

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.