Danes sva z možem obiskala pravo Italjansko restavracijo, ki ima vedno dobre pizze, ki smo jih jedli že večkrat. Tokrat pa sva imela malo drugačno razvajanje s hrano za pred-valentinovo pokušino, da jo lahko deliva z vami. Kaj naj vam povem razen kot, da je bilo je polno res okusne hrane. V enem stavku >> po Italjansko 😉 Najprej sva jedla jagodni caprese z mozzarelo bufalo in balzamičnim sirupom in melono s pršutom in parmezanom,
nato je sledila kremna mandljeva juhica s popečenimi gamberi.
Potem sem jaz bila že sita in sem potrebovala pavzo 😉 Zelo je pasala penina vmes.
Potem pa glavna jed plošča za 2, ki je bolj za 3 ali 4 in je sestavljena iz >>
- iz krušne peči gratinirani različni morski sadeži in rakci v buzaro omakci,
- pečena orada,
- lignji iz žara
- ocvrti lignji
- priloge omak
- ter res fantastien okusni krompir z blitvo. Pol sva nesla domov 😉
Ampak za čokolado in deci sladkega vina, je pa še vedno bil prostor. Zato čoko fondi s sadjem.
Mmmmmm, res fantastične jedi, polne okusov. Čutilo se je, da je kuharica res kuhala s srcem. Več o najinem dolgem dobrem kosilu lahko prečekirate tudi v storyih na instagramu – highlight VALENTINOVO. Obožujeva morske jedi in ITALJANSKO KUHINJO. Še bova šla v Etno! Za Valentinovo imajo namreč poleg tega super menija še glasbeni koncert. Se vidimo?
Več o tem lahko prečekirate na njihovem instagramu in na fb-ju, kjer je tudi nagradna igra za Valentinov meni za 2 – se splača hitro pofočkat <3 >> ETNA Picerija in Italjanska kuhinja