VRBINC #malice #kosila #dogodki

A ste že bili na malici ali kosilu pri Vrbincu na Rudniku v Ljubljani? No, jaz sem bila pred nekaj tedni prvič in menim, da jim ni para v okolici. Zelooo prijazni, prijeten ambient ter zelo okusna hrana. Malice za le 5eur so okusne, brez umetnih priokusov, velike porcije, solatni bar brezplačen in zraven lahko dobiš za le 0,50eur še 3 dcl gazirane pijače. 
img_1798

Glede kosil pa vam ne morem prehvaliti celotnega menija za le 7eur lahko izbirate med res okusno kvalitetno dnevno juho ali pa sladico, velika porcija okusne glavne jedi in seveda solatni bar, ki vsebuje 8 različnih svežih solat in zraven vam častijo še deci belega ali rdečega hišnega vina.

img_2132img_1658

Top ponudba za okusno malico/kosilo. Za 9eur kosila pa imate celotni 4 hodni meni + kozarec vina.

kosilo2

Ob sredah in četrtkih imajo sveža pražena jetrca, v petek pa pečejo odojka ali jagenčka,…kosilovrbinc

Kosila imajo po isti ceni tudi v soboto, zato smo jih obiskali z otroci in smo bili vsi siti od le dveh porcij, plačali pa le 14eur. P.s. če vzamete zraven še juhce bo pa cena višja le za 2 eur.

img_1968 img_1950

Otroci pa lahko med čakanjem obiščejo kotiček z igračami, pobarvankami,..

img_1935

Všeč mi je tudi njihova Vip soba, ki jo lahko vzameš v najem za kakšno pogostitev, predavanje,..ali pa steklena dvorana s kaminom, ki bo popolna izbira za večje družbe v mesecu zaključnih zabav 🙂

vrbincfortuna

Fortunčki priporočamo obisk Vrbinca***** in ne le to, jaz tako verjamem v to gostišče, da sem pričela za njih delati PR in organizacijo dogodkov, kajti menim, da kjer je dobra hrana, so tudi dobri ljudje 😉 Vabljeni*****

vrbinc-zakljucki-tamara

Več: VRBINC.SI

Na FB strani si lahko ogledate tedenske/dnevne jedilnike > FB VRBINC

 

 

Komentarji

comments

Comments are closed.