KLAVDIJA KOGELNIK ZA SREČNO PREOBRAZBO

Klavdija iz Primorske in njena zgodba za preobrazbo:

Pozdravljena,moje ime je Klavdija in prihajam iz Ocizle.Še malo in bom dopolnila 39 let.

Zakaj ravno jaz v srečni preobrazbi?

Naj povem zgodbico….

Pred 7 leti sem iz Koroške šla živet na Obalo…najemnina,stroški itd…žal je za frizerja in ostale ženske pripomočke vedno nekako zmanjkalo denarja in tako so moji lasje v 7.letih videli frizerske škarje le 5x in še to me je postrigla hči,ki je frizerka,ampak….ona me žal noče stričt,ker sem baje prezahtevna. :)Pred 1 letom sva se s partnerjem preselila v svojo hiško in tako posledično zopet ni denarja za razvajanje,saj namesto najemnine plačujeva kar lep znesek kredita…in ,da bo mera še bolj polna,sem pred dvemi meseci izgubila službo.

Moja frizura je že vsaj 10 let enaka,barva…hmmm…niti sama več ne vem kakšne barve je,ker se nisem barvala že kar en lep čas.Nekako sem se naveličala te monotonosti in si želim spremembe,ki bo fascinirala mene in vse okoli mene 🙂 Da je ta monotonost še bolj izrazita,je posledica smrti mojega očeta pred 1.5 leta,saj nisem imela volje do življenja….ampak nekako si želim,da se izvlečem iz tega in bi mi ta preobrazba še kako prav prišla 🙂

Če bom slučajno izbrana,se ekipi že v naprej iz srca zahvaljujem.

Vsak komentar in lajk bo Klavdiji en + več na poti do zmage! Srečno!

P.s. 

za njih navijate tako, da jih komentirate, jih lajkate in jim s tem pomagate do srečne preobrazbe. Zmagovalka, ki bo imela največ lajkov, komentarjev in delitev na fb-ju, pod svojo zgodbo s sliko, bo znana 24. aprila po 12h . 

SREČNO VSEM!

Komentarji

comments

Comments are closed.