PODPORA MALIM PODJETNIKOM #novoletnatržnica #kupujmoslovensko #kupujmolokalno #srečničetrtek

2022 >> Jaz res z veseljem podprem slovensko “produkcijo” in sp-jevce, ker sem sama t.i. mikro podjetnica že celotno svoje življenje? Res je bilo SREČNO druženje❤️ Hvala za vabilo draga Tamara Nanaja. Na še več takšnih v prihodnje #ČINČIN

ARHIV 2021 od NANAJA >> Ali kupujete slovensko? Zakaj ja ali ne? Premislite, jaz pa vam danes predstavim lušten projekt in izdelke raznih malih podjetnikov, ki so primerni za darila.

Da ne bodo samo veliki trgovci večali dobička v mesecu decembru in bodo svoj kos pogače dobili tudi mali podjetniki, so vzpostavili projekt, ki Slovence spodbuja k lokalnim nakupom.

Na Novoletni spletni tržnici malih podjetnikov se predstavlja skoraj 100 ponudnikov, predvsem mikro podjetniki, ustvarjalci, umetniki in mala podjetja. Skupaj predstavljajo več kot 200 izdelkov in storitev, skoraj vsi so narejeni oziroma razviti v Sloveniji.

ZANIMIVO, kajne? Med katere kupce spadate vi? >> Decembrski praznični čas je postal zelo potrošniško usmerjen. Povprečno v Sloveniji za darila v tem času zapravimo od 100 do 200€, v Evropi je povprečje višje, sega čez 400€. (vir: Statista) Mnogi se za nakup daril celo zadolžijo, dve petini kupcev pa jih zapravi več, kot so načrtovali sprva.

Hkrati se med Slovenci vedno bolj dviga zavest o lokalni potrošnji. Vedno več ljudi nakupuje lokalno in s tem podpira slovensko malo gospodarstvo. Tudi sama raje kupim slovenski proizvod, kajti s tem vem, da pomagam nekomu, ki je lahko moj sosed, prijatelj, znanec,… Sploh sem vesela, če je to kvalitetna stvar, ki je ročno narejena ali iz slovenskih sestavin, delajo sami ustvarjalci,… Okraskov jaz namreč ne kupujem, ampak uporabne zadeve pa z veseljem. Prav tako rada kupujem lokalne pridelke, kajti je sestavina na mojem krožniku potem mnogo bolj sveža in okusna,…

Cilj Novoletne spletne tržnice malih podjetnikov, ki predstavlja več kot 200 slovenskih idej za novoletna darila, je Slovence še dodatno spodbuditi, da podprejo slovenske mikro podjetnike in ustvarjalce s tem, da letošnja novoletna darila izberejo iz njihove ponudbe.

Povezava do predstavitve vseh teh malih slovenskih podjetij in njihove ponudbe na enem mestu je v e-katalogu>> https://shop.managerka.si/novoletna-trznica-2021/

Preverite e-katalog, kjer so na voljo številni darilni boni, božičkovo personalizirano video sporočilo, slovenske konfekcije oblačil, plaščev, spodnjega perila, oblačil za otroke in nakita. V ponudbi so tudi zdrave sladkarije za otroke, številni v Sloveniji zasnovani planerji za leto 2022, družabne igre, delavnice za dvig energije, božične in novoletne voščilnice, knjige, slovenska terapevstka kozmetika in izdelki za dom. To je samo nekaj idej, ki jih lahko odkrijete v Novoletni spletni tržnici.

Z vsakim tudi minimalnim nakupom skupaj podpiramo slovenske mikro in male podjetnike! Jaz sem slovenske izdelke malih podjetnikov predstavljala to leto v srečnih četrtkih brezplačno in s tem pomagala. Več preverite >> SREČNI ČETRTKI . Zdaj pa ste še vi na vrsti – akcija v shoping. Jaz že imam nekaj nagledano 😉

Pa srečne praznike vam želim, Tamara

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.