Si želite en dan brez skrbi, brez kuhanja, čiščenja, streženja,… ? A ste tudi ve naveličane svoje podobe ali pa le nimate časa ali denarja, da bi se uredile?

Tudi sama sem bila v tej rutini od nosečnosti do hčerinega leta in pol, nato sem se odločila, da nekaj naredim za vse nas gospodinje, ki imamo za sabo kakšno slabo, težko ali pa le monotono leto…. 🙂

Poiskala sem svežo ekipo, ki je najprej naredila preobrazbo na meni in zdaj bomo skupaj z revijo Story-Lea dali enako možnost še vsaj eni bralki-gospodinji, ki nam bo zaupala svojo zgodbo. Preobrazili vas bomo iz vsakdanje gospodinje v privlačno lepo damo. Za popolno srečno preobrazbo bodo poskrbeli Frizerski studio TRIFONI, za nohte bodo poskrbeli v ESTRADA STUDIU, make up in nasvete glede ličenja vam bo podala ALEKSANDRA BONČINA iz LICENJE.NET in za povrnitev vaše samozavesti, bo poskrbela individualna vadba na drogu z BIBO BERNIK v EXTRA POLE FITNES STUDIU.

Vse skupaj pa bodo posneli tudi Planet TV za oddajo O 🙂

Zato drage gospodinje, vaše zgodbe ( ZAKAJ BI IZBRALI PRAV VAS? ) z priloženo fotografijo, pričakujemo do konec marca na  info@toplotne-rpalke-imar.local . Veselimo se vaše prijave! 

V ožji izbor so se uvrstile 4 srečne gospodinje, ki so z nami delile svoje zgodbe in si na podlagi prebranega, po našem mnenju najbolj zaslužijo preobrazbo. To so: Klavdija Kogelnik, Andreja Krašna, Sara Detela in Aleksandra Podbregar.

Več o njihovih zgodbah lahko preberete v člankih pod SREČNA PREOBRAZBA nagradne igre (članki so z imeni finalistk) in za njih navijate tako, da jih komentirate, jih lajkate in jim s tem pomagate do srečne preobrazbe. Zmagovalka, ki bo imela največ lajkov, komentarjev in delitev na fb-ju, pod svojo zgodbo s sliko, bo znana 24. aprila po 12h . 

SREČNO VSEM!

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!

Sorodni članki