LJUBLJANANJAM za SLADKE NASMEHE

jnjam logo slo

Ljubljananjam vas vabi na drugo Dobropeko, ki bo v petek, 12. decembra 2014, od 16. do 20. Ure v kavarni in knjigarni Barabuk na Rimski 23 v Ljubljani!

Se spomnite lani, ko smo zbrali več kot 400 evrov za socialno ogrožene otroke? Letos bo podobno, zato pridite na drugo predbožično druženje z dobrodelnim “odkupom” priboljškov! Vse donacije, ki jih boste namenili za domače prigrizke, bomo tokrat podarili društvu Sladki nasmehi za sladke nasmehe otrok v stiski, kar pomeni za materialne stroške, ki nastanejo ob peki tort, mafinov ali drugih sladic, s katerimi bodo razveseljevali otroke. In za nameček bodo pridne roke Sladkih nasmehov v okviru Dobropeke izvedle tudi delavnico za otroke prazničnega okraševanja mafinov s sladkorno maso!

Kako vse skupaj poteka?

Če imate kuharsko žilico, pripravite doma svoje najljubše sladke ali slane prigrizke, ki pa naj ne vsebujejo sledov mesa, surovih jajc (v raznih kremah) ali sintetičnih dodatkov. Zapakirajte jih vsakega posebej v plastično embalažo (ne na kos, pač pa na poljubno količino), to opremite z opisom sestavin na dodatnem listku oz. etiketi, zraven pa pripišite še vašo željo za leto 2015 in neobvezno vaše ime, nemara celo blog. Nato se 12. decembra med 16. in 20. uro oglasite v Barabuku in podarite svoje priboljške v zameno za donacijo! Prijave za sodelovanje zbiramo tu. Česar ne bomo “prodali”, bomo prav tako podarili Sladkim nasmehom.

Kaj pa, če nimate časa in želite svoje priboljške pripeljati predčasno?

Ni problem, vse bomo uredili. Obvestite nas o tem že v spletni prijavi, lahko pa tudi pokličete Ivo na 040/298-589 ali ji pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..”>info@ljubljananjam.si.

In če nimate pekarskih ambicij?

Nič hudega, prav vsakogar bomo veseli! Peka priboljškov ni obvezna za udeležbo, lahko pridete samo pofirbcati, še bolje pa je, če katerega od doma spečenih priboljškov “odkupite” v zameno za donacijo. Vsi vaši prispevki gredo namreč za Sladke nasmehe.

Vse informacije dobite pri Ivi na elektronskem naslovu info@ljubljananjam.si ali na telefonu 040/298-589. Na Twitterju nas najdete pod oznako #dobropeka, na Facebooku pa tule.

Bodite tudi vi del te čudovite predbožične zgodbe, kjer se zberejo gurmani v Ljubljani za sladke nasmehe med nami!

V prijavnici zbiramo podatke o vašem imenu, elektronskem naslovu in telefonu, podatke pa potrebujemo izključno za preverjanje udeležbe na dogodku. Vaši podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Dobropeka poteka pod pogoji videno – kupljeno. Vsi sodelujoči priboljške podarjajo v dobrodelne namene. Za vsak priboljšek sodelujoči na poseben list napiše sestavine. Priboljški ne vsebujejo sledov mesa, surovih jajc (v raznih kremah) ali sintetičnih dodatkov in so vsak posamezno zapakirani v plastično embalažo (ne na kos, pač pa na poljubno količino).

Sladkorno maso in druge pripomočke prijazno prispeva Dekoracija sladic.

Več: https://www.facebook.com/events/384104858432661/

Komentarji

comments

Comments are closed.