• Če imate radi škampe in še niste bili v domači gostilni pri Sonji v Izoli, vam moram povedati, da še niste jedli “tapravih” 😉 Jaz sem namreč že od otroštva jedla morsko hrano, ker jo je pripravljaj moj oče vsaj tedensko, če ne več,… Poletja smo v večini preživeli na barki na morju in je bila to glavna hrana za nas : iz morja na žar ali v posodo in v usta 😉 Tako, da verjemite, da ne govorim kar tja v en dan, da so ti “Sonjini” škampi res dobri 😉 Mi jih naročimo s širokimi rezanci v njihovi prav posebni omaki, ki je podobna oz. je nekje vmes, kjer rdeča buzara sreča belo buzaro 😉 Tudi sama delam milijon različnih omak “tudi buzar” doma in tudi sama imam nekaj svojih zelooo dobrih receptov za pripravo škampov, ampak te Sonjine verzije še nisem presegla 😉

        Izola Sonja

        Žal pa Izole in gostilne Sonja že nekaj časa nismo obiskali, kajti sem prikovana na posteljo do poroda, tako da komaaaajjj čakam, da se z povečano družino konec poletja odpravimo k njim na pojedino 😉 Njamiiii*** PRIPOROČAM ZELO! 😉

        Kako do njih: https://plus.google.com/106405864012440948736/about?gl=si&hl=sl

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!

Sorodni članki