POLETNI RECEPTI s KOTANYI
Poletni enostavni recepti s Kotanyi
Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!
Poletni enostavni recepti s Kotanyi
Kdo še obožuje italjanske...
Na dopustu jaz ne kuham, no j, v...
V Savor na Koprski plaži se vedno...
Rutar v Ljubljani je znan po tem, da se tam kupuje pohištvo in oprema za dom, kajne?
No, mi smo iskali nekaj za našo hčero in ker je bil ravno čas kosila, smo zavili kar v njihovo restavracijo.
Cene so zelo nizke, v našem omejenem budgetu za februarski izziv.
Imajo njoke za 3, 50 eur in otroške menije za manj kot 3 eur. Juha je 1,50 eur, velike solate z piščancem 4, 50eur in naša jed, ki je bila najdražja 4,50 eur.
Jedli smo cordon blue in pomfri ter drugo jed puranji zrezek v smetanovo gobovi omaki z rižem.
Naša Tara je bila zadovoljna z nekaj krompirčki in rižem z omako.
Jaz pa lahko pač rečem, da je bilo vse skupaj bolj ogromno kot okusno 🙁
Puranji zrezek je bil prepečen in suh ter nanj je bila naknadno dodana smetanovo gobova omaka, ki je bila brez okusa.
To je jed za tiste res nezahtevne jedce, ki imajo radi velike porcije!
Prav tako cordon blue je bil pač velik in postrežen z ogromno krompirčka, ampak točno takšne cordon blue zrezke lahko kupite tudi v npr. Hoferju za dobrih 5 eur cca. 600g.
Nič namreč ni bilo vau, ampak je pa bilo vsaj za pojest, če si lačen 😉
Drugič bi raje naročila kakšno solato ali pizzo, ki je pri sosedih izgledala njami za le 4,50 eur, ker s tem ne moreš nič zgrešit :))
V glavnem Rutar restavracija je mogoče priporočljiva 1krat na nekaj mesecev za hitro, porcijsko veliko in poceni kosilo.
Ne moremo pa pričakovati presežka ali pa zdravega obroka. Rutar zame ostaja trgovina za dom 🙂
Recimo da si zaslužijo 5-6 *****
Pa lep večer vam želim*