POHAN SUPERPŠČANC vs. LJUBLJANSKI POHAN PŠANC

   • Tokrat smo probali pohanega piščanca (bedrca in perutničke), v na novo odprtem lokalu Superpšanc v Ljubljani.

    http://www.superpsanc.si

    Njihov slogan: Pod pritiskom pečen, zelo zaželjen in brez drobtin narejen!
    Obljubljajo nam torej pohanega, nemastnega piščanca in paniranega brez drobtin,… Žal sem razočarana sad V notranjosti je namreč piščanec sočen, ampak neslan, ni dovolj začinjen in je paniran z kožo vred, kar meni ne ugaja preveč. Koža je res panirana brez drobtin, ampak v tem primeru bi morali večkrat povaljat piščanca v ostale sestavine, da bi se paniranje tudi obdržalo na mesu. Ko vzameš piščanca v roke, paniran del kar odpade iz kože, koža gre kar stran od mesa, videz in občutek je masten, bolj kot da bi bil cvrt v cvrtniku,…Prav tako me motijo porcije, ki so zelo male. Zame je ena celo bedro premalo, kajti je res maloooo. Perutničke pa so ultra majhne. Tako da cena ene bedre-porcija 3, 50 eur ni vredna! V glavnem to je nepovezano in amatersko pripravljeno meso.
    Verjetno je to njihova začetniška napaka, ki jo bodo sčasoma tudi popravili, ampak mene dolgo ne bo več tja, kajti cene imajo enake oz. podobne kot Ljubljanski pohan pšanc: http://www.pohanpsanc.si, ki pripravlja piščanca na podoben ali celo isti način in tam je res vrhunski.
    Lahko ti ga pripeljejo še vročega na dom! Tukaj je piščanec nemasten, sočen, hrustljav, začinjen,…takšen kot mora bit in da sploh ne čutimo, da je delan pod pritiskom z 90% manj maščob maščob,…
    Upam, da se tudi superpšanc popravi, kajti nobenemu ne želim slabe karme in slabe kritike.
    Ampak je to mišljeno le kot pozitivno, da mogoče uvidijo, da bo potrebno nekaj spremenit, da bodo lahko pozitivno poslovali. V teh časih je resnično težko delati nekaj novega, ker že skoraj vse obstaja, zato tople vode odkrivat ni lahko. Zato priporočam Superpšancu, da se vzgledujejo po že uspešnih receptih te jedi in jim želim vse dobro v prihodnosti!

Komentarji

comments

Comments are closed.