PIZZA HALO JANEZ

      • Včasih si zaželimo tudi pizze, ki jo lahko imamo za kosilo, malico ali večerjo, kakšen slice-kos pizze paše tudi po “preplesani” noči, ko gremo iz diskoteke,…

         

        Tukaj zdaj žal ne morem napisati to je zdravo kosilo ali pa pametna vsakodnevna malica,..
        Prav tako si 1 pizze na osebo za tak denar, ki ga imamo v izzivu ( cca. 5 eur ) v Ljubljani ne moremo privoščit, zato sem za spremembo kupila kupone za popust.
        Pizza Halo Janez preko privošči.si namreč ponuja za 9,60eur 2 pizzi 33cm premera plus dva dodatka z dostavo na dom. Kaj menite dober deal, kajne?
        Izbrala sem pizzo 4 letni časi, ki vsebuje 4 različne dele pizze, za vse tiste, ki imate radi različne okuse (vegeterjanska, klasik, morska in kraška).
        Morski del je vsebovala nekaj ribjih palčk in mini rakcov, ni bil nič kaj posebnega, pač zamrznjeni poceni morski sadeži, vegetarjanski del je imel ogromno zelenjave, ki je bil prav narejen za našo Tari, klasičen del je bil povprečen s šunko ter kraška pizza s pršutom in česnom, ki pa mi žal ni ugajal, ker pač ne maram tržaške omake.
        Naslednjič bi morali naročit pač brez tržaške omake in bi bilo bolje. Pizza za 7*
        Druga pizza pa je bila Farma, meni najljubša, ker vsebuje salame, šunko in slanino ter kot dodatek jajce – pizza za 8*
        Zraven smo dobili še tatarsko omako, ki se žal skrije pred domačo kislo smetano iz kmetije Flis, ki sta nam jo prinesla iz štajerske svakinja Tinkara in svak Peter.
        V glavnem za ta denar je bila pizza super, velika, okusna, obložena,…
        Prav tako mi je bilo všeč testo, ki je za ljubitelje italjanske tanjše verzije pizz predebelo, ampak za spremembo je bilo prav zanimivo in dobro.
        Pizzi smo jedli za večerjo 4je in vsi smo bili siti in zadovoljni.

        P.S. naj pizza v Ljubljani mi je še vedno iz pizzerije Garaža na Rudniku (siciljana ali z tartufi ali pa tuna z njihovo tatarsko omako), potem pa takoj za njo ali celo enako dobra iz Azurja na Viču z njihovo polnozrnato pizzo z mozzarelo bufalo, karpačom ali bresaolo in njihovimi česnovimi pelati.

Komentarji

comments

Comments are closed.