MERCATOR SUPERNOVA

      • Danes sem šla v shoping po plenice v Miller v Supernovo na Rudniku.
        Ker sem bila že tam, sem zavila še po nekaj stvari kar v Mercator, kamor ne zahajam pogosto, ker se mi je vedno zdel predrag.

        V večini hodim v Hofer, ki ga imam čez cesto ali Lidl, če ima kakšne akcije tujih jedi, sire in italjansko hrano kupim v Eurospinu ter občasno grem še po vse ostalo, kar ne dobim v teh cenovno ugodnejših trgovinah v Leclerk, kjer mi vrnejo popust-denar na kartico, kar mi je bolj všeč kot Merkatorjeve pike,..
        MERKATOR DANES: Bila sem zeloo pozitivno presenečena nad prijaznimi uslužbenci, cene so znižali, ogromno akcij, sveža lepa zelenjava in sadje po normalnih cenah ter najpomembnejše dišeč sveže pečen kruh 😉
        V glavnem JA, tudi kosilo sem kupila kar tam, ker je tako dišalo po svežem kruhcu in po pečenih rebrcah, da nisem mogla mimo.
        Za slabih 7 eurov sem kupila pečena rebra, 2 celi bedrci, čebulno še toplo štručko, sirovo štručko ter veliko glavo zelene solate-kristalke!
        Zraven sem doma še postregla od Ete namaz s spapriko, ki ga obožujemo in kosilo je bilo za spremembo kar iz trgovine.
        Zdaj pa vas verjetno še zanima okus, kajne? Ne znam prehvalit okusno začinjenega mesa.
        Rebrca in bedra so se kar topila v ustih, enakomerno in sočno pečena, dovolj soljena, ne mastna, koža hrustljava,..in še ogromno pozitivnih pridevnikov bi lahko napisala. Čista 10ka.
        V nobeni restavraciji do zdaj za kosilo ali malico še nisem jedla tako dobrega mesa!
        Zato priporočam, da kakšen dan za svojo malice zaidete v Mercator, kjer si lahko zraven sočnega piščanca ali svinjskih rebrc, privoščite za mali denar tudi zelenjavne priloge, krompirček, riž,…
        Ne pozabite pa vprašat trgovk v njihovi pekarni po sveže pečenih čebulnih ali sirovih štručkah, ki so mehke in hrustljave ob enem – TOP!
        Če bi tako kosilo postregli v kakšni od restavracij bi zanjo plačali več kot 10 eur z velikim veseljem, mi pa smo plačali manj kot 7.
        Upam, da v bodoče ugotovim še kaj tako pozitivnega!

        MERCATOR RUDNIK-TOPLA PREHRANA IN PEKARNA: PRIPOROČAM ZELO!

Komentarji

comments

Comments are closed.