Mehiška restavracija IMPERIO City park LJ vs. moje naj Mehiške restavracije

      • Obožujem mehiško začinjeno hrano, nachos sir, tortilje in meso popečeno skupaj z zelenjavo.

         

        Vse to skupaj lahko dobimo v jedi Fajitas, ki si jo lahko kreiramo sami.
        Zato smo naročili fajitas iz govedine z zelenjavo, ki je bil točno prav začinjen za naš okus. yes
        Pri postrežbi me je zmotilo le, da ni bilo zraven omakce iz nachos sira in gvacamole, ampak je bil zraven meni neljubi brezvezen suh riž in fižolova neprivlačnega videza gosta zmes.
        Ampak, ker so natakarji zelo prijazni se tudi to da uredit, tako da smo uživali, v naši v tortilje zaviti kreaciji iz mesa in omak. P.s. v porciji so le 3 tortilje, zato vam priporočam, da si jih donaročite in lahko en fajitas razdelite na 2 odrasla. Zraven glavne jedi vam pripada tudi juha, ki je bila zelo okusna.
        Za predjed smo naročili piščančje takitose, ki pa nas niso najbolj navdušili, kajti se ne morejo primerjati z tistimi iz Joe Penasa iz centra Ljubljane.
        So namreč preveč pečeni-cvrti in v njih je premalo piščanca sad Sladica čokoladna chimicanga pa je bila seveda dobra, ampak je bila le palačinka polnjena s čokolado z mletimi lešniki in servirana z vanilijevo omakco.
        Ne more se namreč primerjat z chimichango iz Mehiške restavracije v Portorožu Papa Chico ali v Mariboru – Kamnica gostilne Galeb, kjer je to resnično vrhunska sladica: nekakšna tortilja polnjena z ogromno prave čokolade in z celimi lešniki ter seveda tudi postrežena v vanilijevi kremi s cimetom.
        To je sladica, ki ji lahko rečemo, da ima mehiški priokus in idejo. Palačinke so pač palačinke smiley
        Večkrat zaidemo tudi v Mehiško cantino v Supernovi na Rudniku in smo vedno zadovoljni s piščančjo chimicango, ki ji dodajo omakce, solato in krompirček.
        Vse je zelo okusno in porcijsko je ena jed dovolj velika za 2 osebi, če niste preveč lačni ali pa donaročite še kakšno predjed.Lahko pa vam izdam še eno skrivnost. Jaz obožujem mehiško kuhinjo, tako da mi je povsod kakšna jed všeč in kljub temu, da ni včasih najboljša izvedba neke jedi, jo popapcam ;)))
        Nikoli še nisem dobila tako zanič mehiške jedi, da je ne bi pojedla, razen če pozabijo odstranit iz jedi fižol, ki mi pač ni po godu 😉

        Vesela bom tudi vaših nasvetov o kakšni Mehiški restavraciji ali kakšni jedi, ki mi jo priporočate. Hvala vam za komentarje, informacije, nasvete,… Pa dober tek***

Komentarji

comments

Comments are closed.