HOT HORSE RUDNIK

      • Horsa že vsi poznamo iz Tivolija in potem tudi iz BTC ja in zdaj je vrata odprl še nov HOT HORSE tudi na Rudniku. Obožujem njihove mehke kruhove bombice in seveda sočno konjsko meso. Zelenjava je po navadi hrustljava in sveža, moti pa me le, da nimajo možnosti dodatka sira ter seveda največji minus je, da nimajo kakšne dobre svojstvene gurmanske omake, ki bi ta burger popeljala med vrhunske burgerje oz. na višji nivo hitre hrane. Nudijo namreč dodatke omak, ki so že industrijsko narejene npr. majoneza, senf, ketcup, nacho,..

        Priporočam pa vam, da pri njih naročite žrebičkovo taljato oz. zrezek, ki ga popečejo s čebulom in ga dajo v kruh z vsemi dodatki zelenjave in omakc (tukaj spet pogrešam kakšno ekstra njami omako 😉 . Njami****

        Pa dober hitri tek vam želim 😉

        Nekaj o gurmanskih burgerjih HOOD BURGER, LARS&SVEN,..ki so do zdaj prejeli pri mojih brbončicah največ točk lahko preberete v srečnih kritikah.

        Še vedno iščem naj burger v Ljubljani, tako da bom vesela kakšnega nasveta, kje se skrivajo the best gurmansko pripravljeni burgerji! Nekaj ocenjenih burgerjev je že med kulinaričnimi kritikami. Vabljeni k ogledu in da tudi vi napišete kakšen komentar.

Komentarji

comments

Comments are closed.