HOOD BURGER LJUBLJANA

      • Danes se mi je res zaluštal en kvaliteten hamburger, ki seveda ni Mcdonaldsov,..

        Za Hood burger sem izvedela iz ene kuharske TV oddaje, kjer so ga predstavili kot top, kvaliteten svež, z zelenjavo in posebnimi omakcami obogaten burger!
        Torej tak burger ne moremo metat v koš za masten nezdrav fast food, ampak ga kotiramo višje! To je namreč že celotno kosilo, pač servirano v enem kosu smiley
        Ta jed je bolj kot goveji mlet zrezek-burger, ki je srednje pečen, sočen, napolnjen s svežo hrustljavo solato in paradižnikom, sirom chedar, malo pekočo omakco ter svežim domačim krompirjevim kruhom-bombico.
        Vau za 10! Cena tega osnovnega cheeseburgerja je 4eure in je zaradi kvalitetnega mesa in okusa vreden svojega denarja, čeprav za moškega je 1 tak burger premajhen, zato nudijo tudi možnost dvojnega mesa in dodatke,..
        Druga izbira pa je bila piščančji burger, ki pa mu je malo zmanjkalo pri zadovoljitvi mojih brbončic.
        Sočno piščančje meso je za moj okus premalo začinjeno, oziroma mu v tem primeru pač manjka nekaj, kar bi burger popestrilo.
        V njem je zraven mesa še sveža solata in paradižnik, majonezna mešanica s šampijoni, ki je zelo zanimiva in dobra, ampak ker je malo bolj sladkastega okusa, prav tako kot tudi krompirjev kruh, bi bilo nujno potrebno dodati vsaj bolj slan sir chedar ali podobno (v burgerju je žal mozzarela, ki je bolj “brez” okusa) ali dodatek slanine ali pa eno bolj slano, mogoče malo pekočo “rdečo” omako.
        Cena je bila 4,5 eur in je dosegel mojo oceno 8, ker bi morala za dodatke doplačat in še vedno bi bil burger majhen za ta denar.
        Moja odločitev naslednjič bo sigurno ta moja kombinacija vsega skupaj z dodatkom popečene čebule in s slanino smiley
        Zraven smo naročili tudi njihov domač pečen krompirček, ki je bil resnično vrhunski!
        Jaz nisem privrženka cvrtja, sploh pa ne pomfrija, ampak ta krompir se je kar topil v ustih in je bil polnega “bio;)))” okusa, ki je v sredini mehak, zunaj pa hrustljav ter točno prav začinjen!
        Njami 10ka za krompir!
        Naša Tara je uživala.
        Cena krompirčka je 2 eur in je vredno!

        img 6875

        PRIPOROČAM!

Komentarji

comments

Comments are closed.