CUBE BURGER Ljubljana

      • Najprej vam moram povedati, da se mi zadnje čase zeloooo lušta teh kao “junk” food jedi, ker sem bila zaradi žolčnih kamnov skoraj 2 leti na dietah. Zdaj pa sem zdrava in here we go again.

        Vendar to še ne pomeni, da mi je vseeno kakšen hamburger bom dala v usta!
        Zato sem zadnjič probala Hood burger, ki je resnično iz kvalitetnih sestavin in vse delajo sami.
        Krompirček iz dolenjske, ki ga sami lupijo in režejo, bombice za burger sami pečejo (krompirjeve), omake so drugačne inovativne, meso pa sveže mleta govedina, debelina je za 1-3 druge burgerje (pleskavice), srednje pečeno, točno tako kot mora pravi gurmanski burger bit!
        Zato temu burgerju pač ne morem reči fast “junk” food, ampak z njihovo slastno hrustljavo svežo zelenjavo vred, je to že pravi gurmanski obrok, ki ga strežejo tudi vrhunski chefi v svojih restavracijah, med katerimi je tudi sam Ramsey.
        V Hood burger nas je vlekla reklama iz ene kuharske oddaje, kjer so bili zelo navdušeni nad kvaliteto in pripravo,…
        Ko sem naredila “recenzijo” na ta njihov burger, ste mi bralci pisali, da moram probat še Cube burger, ki bi naj bil tudi bolj gurmanski in še boljši.
        Zato sem seveda sprejela izziv in se odpravila tudi tja.

        Torej v Cube burgerju pri Harvey Normanu imajo dobre burgerje, ki jih lahko uvrstim na vrh burgerjev v Sloveniji (ogromno sem jih namreč pojedla v svojem življenju, ker sem včasih delala na terenu in mi to ni vzelo dosti časa in denarja,..in bila sem mlada in o zdravi hrani ni bilo govora, ker smo bili takrat še vsi zdravi,…
        Cube burgerji so veliki (skoraj 1 krat večji kot Hood za isti denar), v lepinje zaviti, namazani z njihovimi specialnimi omakami ter meso, ki ga jaz ne bi imenovala burger, ampak bolj pleskavica!
        To je pa velika razlika, ker potem takem, lahko primerjamo s tem burgerjem tudi pleske,… Hmmmm. Dilema.
        Recimo, da ne bomo več primerjali, ker zdaj vemo, da je Hood burger delan na drug način kot Cube burger.
        Zato vam povem še to, da morate oba probati! Krompirček imajo tukaj žal kupljen zamrznjen, tako da ga ne moremo ocenjevat.
        V Cube burgerju, po mojemu okusu, namreč manjka ena “rdeča” omaka ali pa bolj slan sir ali pa več slanine, čebula,…
        Nekaj mu manjka, če ste navajeni začinjene hrane ali kulinarično bolj izpopolnjenih okusov.
        Njihovega Roastbeef burgerja pa ne rabimo nič spreminjat, kajti ima vse sestavine odlično izbrane.
        Dobra ciabata, sir brie, tartufi, solata, rukola, dobre omakce in srednje pečen roastbeef.
        P.s. lahko bi bil le malo bolj slan, ampak ne zmoti preveč, kajti so dodani tartufi, ki okus dovršijo.
        S tem ne moreš zgrešit bi rekli, ane? Torej priporočam to izbiro z roastbeefom za 6,50 eur, ker s tem se približamo gurmanskemu užitku v ulični hrani za mojo oceno 9/10 😉

        Pa dober hiter tek vam želim***

        P.s. jejte zdravo, včsaih pa se lahko malo prekršite in probajte tudi tudi te burgerje 🙂 Vesela bom kakšnega vašega komentarja. Saj veste 100ljudi 100 čudi – različni okusi,… ***

Komentarji

comments

Comments are closed.