TOSKANSKI STEAK z NJOKI
TOSKANSKI STEAK Z NJOKI s KOTANYI
Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!
TOSKANSKI STEAK Z NJOKI s KOTANYI
Enostavne dubajske sladice s Kotanyi
CHEESECAKE nasveti Enostavno,...
Španska kuhna za RIBA RACA RAK
Čebelji pik je meni ena naj sladic kar sem jih jedla. Žal pa sem spoznala, da ta sladica ni več takšna kot je bila včasih. Žito je včasih imel tudi čokoladno verzijo čebeljega pika, ki se je kar topil v ustih in je bil bolj kremast in je vseboval več sadja. Zdaj je samo svetel in bolj trd.Kupita pa ga lahko v Intersparu v Btc-ju. Ilich v mariboru je edina slaščičarna v Sloveniji, ki še ima rjavi-temni čebelji pik in je zeloooo okusen, ampak prav tako ni več tako kremast in mehak kot je bil pred leti. P.s. tudi njihova punč rolada ni več tako punčasta kot je bila ;))) V glavnem pogrešam tisti prvinski čebelji pik. V Ljubljani ga večina slaščičarjev in ljudi sploh ne pozna 🙁 Iskat sem ga namreč šla tudi v eno in edino najdeno slaščičarno v Lj, kjer naj bi pekli čebelji pik in ugotovila, da imajo za to sladico kremšnito z dodatkom sadja. Hmmmmm, to ni čebelji pik!!!!! V glavnem v kratkem razvijem “ta pravi” čebelji pik kar sama doma in recept delim tudi z vami 🙂
Pa dober sladki tek želim****