POLETNA IZI KUHA/PEKA/PIJAČA s KOTANYI
Poletna izi srečna kuha/peka...
Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!
Poletna izi srečna kuha/peka...
Kdo še obožuje italjanske...
Na dopustu jaz ne kuham, no j, v...
V Savor na Koprski plaži se vedno...
O Azurju sem že pisala, kajti smo včasih zelo oboževali njihovo polnozrnato pizzo s carpaciom ali bresaolo,.. VeČ: POLNOZRNATA PIZZA AZUR
Tokrat pa smo si naročili eno kosilo, ki je bilo zelo okusno in klasično pripravljeno. Osso Bucco -Telečji kotlet z zelenjavo in krompirčkom iz pečice. Ena jed pa je bila bolj za našo Tari, ki obožuje testenine na 101 način 🙂 Sirovi ravioli s piščancem, mozarelo, kajmakom in panceto iz krušne peči. Se lepo bere kajne? Tudi po okusu je bilo dobro, sočno in ob enem hrustljavo na površini. Obe s Taro sva uživali 🙂
Ti dve jedi lahko resnično priporočam vsem, ki ste ljubitelji mesa in testenin.
P.s. jaz bi za piko na i kotletu dodala ob pečenju še malo vina in jušne osnove, da bi se okusi še malo bolj povezali in za malo več sočnosti jedi. Jed je bila namreč resnično okusna, a občutek je bil kot da bi jo pekli na žaru in ne v pečici, kjer lahko jed naredimo bolj prepojeno s “sokovi”,..
K kosilu so dodali še solato. Razmerje cena:kvaliteta je zadovoljivo. Cena hrane (kosilo+testenine) + 2 x deci hišnega rdečega vina Chianti je bilo cca. 25eur. Smo se pa najedli vsi trije “mesojedi” člani družine 🙂
PA DOBER TEK***