-
- Sestavine:
1 x čajna žlica kapre ali olive ali suhe paradižnike
1 x jedilna žlica majoneza ali philadelphia soft cheese
1 x žlica kisle smetane
1 x kajenski poper
1 x malo pražene čebule in česna – po okusu
2 x kos tuna v konzervi (v olivnem olju ali navadnem – po okusu)
2 x namazni – topljen sir (trikotnik)
1 x poper in sol po okusu
1 x jedilna žlica olivnega olja (pekočega, tartufovega ali navadnega)Navodila za pripravo:
Vse sestavine damo v mikser in jih dobro zmeljemo. Lahko dodamo po okusu še dodatne začimbe, tartufato in na koncu serviramo z različnimi začimbami, kaprami ali olivami, koruzo in rukolo.Predlagam svež hrustljav “topel” pirin kruh brez kvasa, ki je med mojimi recepti.
Pa dober tek*
- Sestavine:
ARABSKA KUHINJA S KOTANYI
ARABSKA kuhinja na izi s Kotanyi. Probaj, ne bo ti žal 😉