•  Potrebujemo:
        • 2 jajci
        • 2,5 dcl piva
        • 1/2 dcl moke
        • sol
        • malo chilija in kajenskega popra v prahu Kotanyi
        • drobnjak
        • toast ali temu primeren kruh
        • topljiv sir chedar
        • maslo
        • različne nadeve: slanina, pizza/toast šunka, pršut, avokado,..

        toastpivo

        Priprava:
        Naredimo manj gosto “pivsko testo” – zmešamo jajca, pivo, sol, chili in moko. Vanj pomočimo toast in ga nadevamo s sirom ter nadevom po izbiri. Pečemo na obeh straneh, da porjavi in sir stopi.

        Namig: Pečemo lahko na vroči ponvi na maslu, ki mu dodamo tudi malo olja ali pa bolj eleganten način na peki papirju v pečici.

        currywurstpivo

        Namig 2: Toaste pa lahko pečemo tudi brez nadeva in jih naknadno nadevamo s Kranjsko klobaso, namažemo s ketcapom, dodamo solatko in potresemo s curryem v prahu. Ta jed/okusi me spomnijo na Božični sejem na Dunaju #CURRYWURST

        Pa dober tek želim. 

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!

Sorodni članki

Privacy Preference Center

Piškotki za sledenje

Piškotki za zagotavljanje oglasov.

srecna.si
test_cookie
__cfduid,_ga,_gid,_gat