• Sestavine:

      keksi z čokolado (lahko tudi oreo,..)
      mleti lešniki (lahko tudi kakšni drugi oreščki)
      1-3 žlice kokosovega olja v trdi obliki
      dateljni (lahko tudi kakšno drugo suho sadje)
      žlica vode – po potrebi
      žlica kakava – po potrebi ali okusu
      Za okras barvne rozine, ki jih prej namočimo v rum ali vodo.

      Priprava:

      Najprej zmeljemo dateljne v pasto in jim dodamo mlete oreščke, kekse in nato še ostale sestavine in vredu premešamo z multipraktikom.
      Maso lahko spreminjamo poljubno (dodajamo sestavine,..). Kroglice oblikujemo s pomočjo kokosove moke.
      V njih zapičimo palčke, ki so tokrat čokoladno-karamelne (Hofer). Postrežemo v čokoladnih kozarčkih okoli torte ali na krožniku.

      IMG 6354-checker

      Pa sladek tek*

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!

Sorodni članki