PIŠČANČJA PAŠTETA

    • To je ideja za uporabo poprazničnih ali nedeljskih ostankov hrane. Ne zavrzite jih ! Najprej naredite ta recept:

      Sestavine:

      1 x hladni ostanki pečenega piščanca ali purana
      1 x žlica majoneze ali namaza Philadelphia
      1 x žlica kisle smetane
      1 x kajenski poper
      1 x malo pražene čebula
      1 x žlica namazni sir z zelišči Lidl
      1 x namazni – topljen sir (trikotnik) ali brie
      1 x suhi paradižniki – predlagam v olivnem olju
      1 x poper in sol z tartufi – po okusu
      1 x tartufovo olivno olje – namesto masla ali navadnega olja

      pateta pianec after

      Navodila za pripravo:
      Vse sestavine damo v mikser in jih dobro zmeljemo. Lahko dodamo še dodatne začimbe, tartufato, oreščke,… Serviramo z različnimi začimbami, olivami, siri in suhimi paradižniki.
      Predlagam svež hrustljav “topel” pirin kruh brez kvasa z olivami in suhimi paradižniki, ki je objavljen med mojimi recepti.

      Pa dober tek*

Komentarji

comments

Comments are closed.