-
- To je ideja za uporabo poprazničnih ali nedeljskih ostankov hrane. Ne zavrzite jih ! Najprej naredite ta recept:
Sestavine:
1 x hladni ostanki pečenega piščanca ali purana
1 x žlica majoneze ali namaza Philadelphia
1 x žlica kisle smetane
1 x kajenski poper
1 x malo pražene čebula
1 x žlica namazni sir z zelišči Lidl
1 x namazni – topljen sir (trikotnik) ali brie
1 x suhi paradižniki – predlagam v olivnem olju
1 x poper in sol z tartufi – po okusu
1 x tartufovo olivno olje – namesto masla ali navadnega oljaNavodila za pripravo:
Vse sestavine damo v mikser in jih dobro zmeljemo. Lahko dodamo še dodatne začimbe, tartufato, oreščke,… Serviramo z različnimi začimbami, olivami, siri in suhimi paradižniki.
Predlagam svež hrustljav “topel” pirin kruh brez kvasa z olivami in suhimi paradižniki, ki je objavljen med mojimi recepti.Pa dober tek*
- To je ideja za uporabo poprazničnih ali nedeljskih ostankov hrane. Ne zavrzite jih ! Najprej naredite ta recept:
IDEJE HITRA KUHNA po balkansko s KOTANYI
Hitra kuhna s Kotanyi po balkanskem navdihu