-
- Sestavine:
1/2 x sveže lazanje (Eurospin)
1 x mešana zelenjava – ratatui (čebula, bučke, melancane, paprika, paradižnik)
2 x piščančji zrezek
1 x žlica tartufate
1 x smetana za kuhanje ali beshamel
1 x parmezanPriprava:
Tartufato vmešamo v smetano ali beshamel (mleko+moka, če nimamo ničesar doma). S smetano premažemo pekač, položimo lazanje in nato dodamo v naprej popečeno zelenjavo – ratatui in piščančji zrezek, ki ga narežemo na trakce ali koščke. Vse solimo oz. začinimo po okusu.Spet polijemo smetano in potresemo z parmezanom. Tako nadaljujemo dokler imamo sestavine! Na koncu naj bo list lazanje vredu prekrit s smetano in na debelo naribamo parmezan.
Pečemo izmenično na 170-200 stopinj cca. 25-35 minut – odvisno od pečice.
Za 2 oseb in pol zadostuje ta količina. Postrežemo z zeleno solato ali kitajskim zeljem.
Pa dober tek*
- Sestavine:
IDEJE HITRA KUHNA po balkansko s KOTANYI
Hitra kuhna s Kotanyi po balkanskem navdihu