•  POTREBUJEMO:
        • Kraški pršut
        • šparglje / drobnjak
        • parmezan
        • jajca
        • smetano za kuhanje
        • kajenski poper / chili Kotanyi

        frtajla

        PRIPRAVA:

        Koščke kraškega pršuta popečemo do “hrustljavega”, dodamo narezane šparglje ali sesekljan drobnjak in prilijemo mešanico jajc in smetane v katero smo naribali svež parmezan. Začinimo po okusu, na hitro premešamo in pustimo da se peče kot “palačinka” oz. “omleta”. Ko je spodnja stran pečena jo obrnemo in pečemo še na drugi strani.

        Super zajtrk, prigrizek, malica ali celo večerja. Zraven lahko postrežemo kar kakšen dober kos kruha, namazanega s smetanovim namazom in deci dobrega Kraškega Terana 🙂 #činčin

        Več o sestavinah:  #vinakras #Kras #slofestMercator #Kotanyi

        Moji recepti iz Mercatorjevih festov: MAXI

         *** Srečen tek vam želim, Tamara ***

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!

Sorodni članki