-
- Za veliko noč in ostale praznike nam vedno ostane kaj hrane in ne vemo kaj z njo, da je ne vržemo proč. Pri nas se hrana nikoli ne meče stran. Tokrat smo pečenko in pečenega piščanca zmleli v pašteto. Dodala sem majonezo, mehki sir, kislo smetano, žlico hrena, suhe paradižnike, praženo čebulo, olivno olje. Začinite lahko po svojem okusu. Paštetko pa smo mazali na velikonočni pirin kruh brez kvasa s šparglji.
P.s. k ostankom mesa lahko dodajate mazljive sestavine in začimbe po svojem okusu. Vse skupaj zmeljete in imate domačo super okusno paštetko*
Recept za kruh: https://www.srecna.siindex.php/component/content/article/71-srecni-recepti/kruh/155-velikonocni-pirin-kruh-s-sparglji-in-sunko
Pa dober tek.
- Za veliko noč in ostale praznike nam vedno ostane kaj hrane in ne vemo kaj z njo, da je ne vržemo proč. Pri nas se hrana nikoli ne meče stran. Tokrat smo pečenko in pečenega piščanca zmleli v pašteto. Dodala sem majonezo, mehki sir, kislo smetano, žlico hrena, suhe paradižnike, praženo čebulo, olivno olje. Začinite lahko po svojem okusu. Paštetko pa smo mazali na velikonočni pirin kruh brez kvasa s šparglji.
ARABSKA KUHINJA S KOTANYI
ARABSKA kuhinja na izi s Kotanyi. Probaj, ne bo ti žal 😉