• Za veliko noč in ostale praznike nam vedno ostane kaj hrane in ne vemo kaj z njo, da je ne vržemo proč. Pri nas se hrana nikoli ne meče stran. Tokrat smo pečenko in pečenega piščanca zmleli v pašteto. Dodala sem majonezo, mehki sir, kislo smetano, žlico hrena, suhe paradižnike, praženo čebulo, olivno olje. Začinite lahko po svojem okusu. Paštetko pa smo mazali na velikonočni pirin kruh brez kvasa s šparglji.

      P.s. k ostankom mesa lahko dodajate mazljive sestavine in začimbe po svojem okusu. Vse skupaj zmeljete in imate domačo super okusno paštetko*

      Recept za kruh: https://www.srecna.siindex.php/component/content/article/71-srecni-recepti/kruh/155-velikonocni-pirin-kruh-s-sparglji-in-sunko

       

      Pa dober tek.

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!

Sorodni članki