• Sestavine: 

    1 x piščančje meso ( kosi piščančjega stegna brez kosti )

    1 x olivno olje

    1 x čebula Ptujski luk, rdeča in bela

    1 x strok slonovega česna

    1 x sol

    1 x kajenski poper

    1 x gorčična semena

    1 x gorčica

    1 x Italian in smokey rub Kotanyi

    1 x belo vino

    Navodila za pripravo: 

    Meso mariniramo v začimbah in gorčici vsaj pol ure. Preden jih pričnemo pečt jih prekrijemo s čebulo in prelijemo z malo olivnega olja. Meso pečemo v ponvi do zlatorjave barve, nato zalijemo z vinom. Dušimo do željenega. Če želimo več omake, dodamo še malo vina ali jušne osnove. Postrežemo lahko  tesetninami, kuskusem, rižem ali pa kar z bageto.

    ***Pa srečen tek želim***

Želiš dostopati do zadnjih objav in biti na tekočem? Sledi nam na Instagramu!

Sorodni članki