- Sestavine:
1 x piščančje meso ( kosi piščančjega stegna brez kosti )
1 x olivno olje
1 x čebula Ptujski luk, rdeča in bela
1 x strok slonovega česna
1 x sol
1 x kajenski poper
1 x gorčična semena
1 x gorčica
1 x Italian in smokey rub Kotanyi
1 x belo vino
Navodila za pripravo:
Meso mariniramo v začimbah in gorčici vsaj pol ure. Preden jih pričnemo pečt jih prekrijemo s čebulo in prelijemo z malo olivnega olja. Meso pečemo v ponvi do zlatorjave barve, nato zalijemo z vinom. Dušimo do željenega. Če želimo več omake, dodamo še malo vina ali jušne osnove. Postrežemo lahko tesetninami, kuskusem, rižem ali pa kar z bageto.
***Pa srečen tek želim***
DUBAJSKE SLADICE s Kotanyi
Enostavne dubajske sladice s Kotanyi