RIBA V PEČICI Z ZELENJAVO

    •  POTREBUJEMO:
      • Orada, Brancin
      • Limona
      • Rožmarin
      • Česen
      • Morska sol z mediteranskimi zelišči
      • Krompir
      • Zelenjava (jaz imam rada korenček, paprika, čebula, bučke inna koncu dodam še paradižnik)
      • Belo vino
      • brancin1

       PRIPRAVA:

      Ribe mariniramo v olivnem olju s česnom, soljo in zelišči vsaj nekaj ur pred pečenjem. Napolnim jih z vejico rožmarina in rezino limone. Krompir in zelenjavo narežem na majhne kose jih začinim in prelijem s kokosovim ali olivnim oljem in nanj položim ribe. Za 10 min pokrijem s folijo, nato odkrijem in pečem še cca. 15min (cca.200stopinj celzija). Proti koncu dodam še paradižnike in zalijem z belim vinom in njamiiii sočna riba z zelenjavo je gotova 🙂

      Pa dober tek želim***

Komentarji

comments

Comments are closed.