Tokrat sem naredila enostavna mesna nabodala s slanino, čebulo in papriko. Spekla sem jih kar na žar ponvi in začinila s Kotanyi mešanico za žar, ki je meni osebno zelo ljuba in je primerna za uporabo na izi tudi za vse tiste, ki niste tako vešči v kuhinji kot kuharski mojstri. Včasih dodam tudi le njihovo dimljeno papriko v prahu, sol in kajenski poper. V ponev sem poleg mesa dodala še mlado čebulo, papriko in nekaj špargljev. Zelenjavo sem nato vmešala k včerajšnim hladnim testeninam, ki sem jih imela v hladilniku. Dodala sem malo kisle smetane, majoneze, začimb Kotanyi morska sol z zelišči in z ingverjem ter češnjev paradižnik ter sesekljana sveža zelišča. Lahko dodate tudi malo gorčice, semena, česen in čebulo v prahu, svežo zelenjavo,..
Zelo njami, hladno topel, hitro pripravljen poletni obrok 🙂 Pa srečen tek vam želim**