MasterChef #slovo7 #Dorian

Prejšni četrtek je odšel iz MasterChefa Dorian, magister umetnosti, ki ima kar več “talentov”. Eden izmed njih je seveda kuhanje in pa tudi njegov humor, ki nas je večkrat spravil v smeh 🙂 A se spomnite njegovega zajčka, ki je spravil v smeh tudi strogo Almo? ;))) 

1. Dorian, kako se počutiš zdaj ko si doma, spet v starem ritmu?

Zelo sem vesel, da sem doma in da je vse po starem. Prvi dan ko sem bil “svoboden” sem se cel dan sprehajal in posedal po kavicah 🙂

2. Pogrešaš kaj tekmovanje, kuhanje za sodnike ali raje kuhaš doma za svoje?

NIč ne pogrešam kuhanja za sodnike, veliko raje kuham za družino in prijatelje.

3. Za koga in kaj najraje kuhaš?

Najraje kuham za mojo punco, družino in najbližje prijatelje. Za mojo punco ponavadi morsko, še posebej testenine z Vongolami!

4. Ali ti umetnost pomaga kaj pri stvaritvah na krožniku ?

Verjamem da mi! Poznavanje kompozicije in barv sigurno pomaga.

5. A je bil simpatičen nasmejan zajček del tvojega umetniškega videnja ? 😉

Zajček je bil del mojega humorja, prikrite “provokacije”, in je bil popolnoma ne načrtovan 🙂

6. Kar nekajkrat si nasmejal sodnike in tudi nas pred Tv ekrani, zajček je bil le eden takih momentov. Kaj je pa tebi najbolj ostalo v spominu in kdaj si se ti najbolj nasmejal? 

Smejal sem se večino časa, saj se je vedno zgodilo kaj zabavnega. Od internih “for” med tekmovalci pa do verbalnih napak naših sodnikov.

Zajček je bil pa definitivno vrhunec, kjer sem se razpočil!

7. Kateri krožnik ti je najbolj v ponos?

Najbolj v ponos mi je T-bone steak, brancin z limoninim pirejem ki ga niso nikoli probali , jagenjček in štefani pečenka.

dorianrecepti

8. Ti je žal ker si šel ven in ali meniš, da je prav da si izpadel tokrat prav ti? En dan pred tem si bil nr. 1 in nato vodja skupine in kasneje moraš domov. Kako ti gledaš na to?

Seveda mi je žal z veseljem bi se boril naprej! Če sm iskren menim, da mi je bila storjena krivica zaradi osebnih razlogov…..katerih ne bi omenjal  🙂 Ampak se ne obremenjujem in jemljem odločitev sodnikov športno. Res je, dan prej sem zmagal z drugo razrednimi sestavinami in postal vodja…žal se ne ocenjuje celoten performans ampak samo posamične izive,

9. Rekel si, da si želiš taverne? Kdaj jo lahko pričakujemo in kje? Imaš še kakšne druge želje, cilje v kulinariki ali raje ostajaš v svojem dizajnerskem poslu?

Definitivno ostajam v svojem poklicu dizajna in likovne umetnosti, kulinariko bom pa poskusil postopoma implementirati v mojih bodočih poslovnih potezah. To ne pomeni da bi rad cele dneve delal v kuhinji, ampak bi se bolj osredotočil na kuinarične evente, gostovanja, pop up dogodke….

Drago Dorian, vesela sem, da smo se spoznali. Želim ti, da se vse pozitivne barve sveta, še naprej slikajo na tvojem platnu! Srečno* Tamara

SREČEN MASTERCHEF BLOG BY ME se nadaljuje vsak teden, do konca tekmovanja 🙂 Tokrat so obljubili, da se tekmovanje zaostruje. Le kdo bo izpadel ta teden…a bo to le 1 ali več tekmovalcev? 

#Dorian #okusnoje #receptiDorian #MasterChefSLO #POPTV #srečneperutničke

Komentarji

comments

Comments are closed.