MasterChef #slovo5 #Eva

Prejšni teden je šla domov naša Evica 😉 🙁  Eva je bila z mano že od avdicije in zato mi je še huje, ker je morala oditi. Njena velika želja je, da bi bila vrhunska slaščičarka, ampak v MasterChefu je dokazala, da je skoraj boljša v slanih jedeh. Imela je kar nekaj zmag, zato si zasluži moj poklon 😉 Ko je končala svoj nastop v Masterchefu sva se dobili na kavici in postavila sem ji nekaj vprašanj:

1. Kako si sprejela svoje zmage krožnikov, ki jih je bilo kar nekaj kajne? 

Res sem vesela, da sem dostavila kar nekaj dobrih kroznikov. Meni po okusih je bil najboljsi T-bone, najbolj pa sem ponosna na jed s polži, ker je bila naloga res zahtevna – nabavit vse sestavine za jed, ne da veš kaj je glavna sestavina.

2. Na avdiciji sladica in ob izključitvi Amirja je bilo prav zaradi sladice zelo tesno kajne? A še vedno meniš da si bolj sladice persona ali si na mC-ju ugotovila kaj drugega?

Hahahaha ja res sladica mi je uspela le na avdiciji. Še vedno sem bolj za sladice, menim da so tehnično veliko bolj zahtevne. Seveda pa to ne pomeni, da ne uživam tudi v pripravi slanih jedi, kjer je več prostora za eksperimentiranje.

3. Kaj najraje kuhaš in ješ ter za koga najraje kuhaš?

Uff lotim se vsega 😀 Najrajši kuham za družino in prijatelje, zase pa najraje pripravim kaksno pašto ali pa solato malo drugače.

4. Imaš 3 luštne nečake, ki jih rada razvajaš. Kako so sprejeli tvoj nastop in odhod v MC-ju? 

Ja moj najbolj zagret navijač je moj nečak Jurij (6), ki je ful ponosen, da je njegova teta na televiziji. Druga dva moja sončka pa sta Ivana (2) in Nika (2 meseca).

evanecaki

Na slikcah je razvidna tetina ljubezen kajne ? 😉

5. Kako si sprejela izključitev in zakaj meniš, da so bili fuži zate “vstopnica” domov ? Ironično namreč je, da si en izziv nazaj zmagala s krožnikom s testeninami in kasneje so te prav testenine poslale domov ? 🙁 

Zame je bil usoden strojček za testenine, ki ni delal. Žal v oddaji niso pokazali, da mi ga je kasneje zamenjal kar Luka sam. Da znam pripravit testo sem pokazala pri prejšnem izzivu (zmagovalen recept s polži). Ko pa sem spet pristala med zadnjima, pa nisem bila 100 % zaradi vsega skupaj,… 🙁

polzieva

6. Cilj, želja, strast v bodoče glede kulinarike seveda?

Upam, da dobim kakšno priložnost v profesionalni kuhinji. Drugače pa sodelovanje z nekaterimi sotekmovalci in če bo vse po sreči se septembra vpišem v šolo za slaščičarje.

In točno to ti tudi jaz privoščim. Upam, da te dobi ena res dobra kuhinja, kjer boš spoštovana. Tudi šolo naredi in boš le še toliko boljša! Hvala za prijateljstvo in srečno še naprej ti želim <3 ***

Več o Evi in njenih receptih: OKUSNO.JE 

Več o tekmovanju, tekmovalcih in jedeh lahko spremljate tukaj: SREČEN MASTERCHEF

#MasterChefSLO #srecnasi #evastrnisa #okusnoje

Komentarji

comments

Comments are closed.