MasterChef #polfinale #slovo14 #Jernejc

Dragi Jernejc. Se spomniš ko sva skupaj stala na izločitvenem testu kot “najslabša”… jaz izpadem in ti rečem, zdaj pa se dokaži in razturaj! Vidim, da si me vzel resno, kajti uspel si priti skoraj do konca. Čestitke!

1. A si zadovoljen s svojim nastopom in krožniki, ki si jih skreiral v tem času? A se jedi kaj razlikujejo od teh ki si jih prej pripravljal doma?  S svojim nastopom sem zelo zadovoljen. Bil sem to kar sem.. 😀 Bi pa marsikateri krožnik naredil veliko bolje,če bi lahko kaj spreminjal:-D. Jedi so drugačne predvsem zaradi določenih sestavin,ki jih v savinjski sploh ne dobiš.

2. Kaj pa zdaj ali si že kuhal kakšnim domačim ali kakšni novi simpatiji? Prvi dan, ko sem prišel domol sem že kuhal in ustvarjal. Glede na to, da sem samski, se simpatij komaj otepam.. :))

3. A pogrešaš kaj iz Masterchefa? Pogrešam prijatelje, vas vse iz oddaje!

4. Kaj si odnesel iz tekmovanja in kako boš to zdaj vnovčil? Odnesel sem velikp znanja naučil pa sem se tudi lekcije življenja…

5. V prihodnosti ostajaš krovec ali kuhar? Cilji, želje? Želim se podati v kulinariko. Sanje nekoč so mi svoja restavracija in pa fundacija za otroke, ki jim otroštvo ni naklonjeno..

6. Si srečen z 3 mestom ali si si mislil, da boš finalist oz. zmagovalec? Kaj si pričakoval? Da sem prišel tako daleč, je nekaj neverjetnega. Ponosen sem na to. Zase sem dosegel zmago.

7. Kaj pa ti praviš na to tvojo “živčnost” med kuhanjem v MasterChefu? Je to del tebe? Te je prav ta “adrenalin” pripeljal tako daleč? Živčnost ni del mene, to je izzvalo tekmovalnost v meni. Naučil sem se soočiti se s tem.

8. Kaj bi spremenil , če bi lahko in kaj boš naredil za tvojo strast v prihodnje? Nič ne bi spremenil, kajti potem ne bi bil več orginal. 🙂 Svojo strast bom poskusil izkoristiti v svoj prid in biti boljši in boljši kulinarik..

Jernej hvala ti za vse, upam da nas poti še kdaj pripeljejo skupaj. Ostani zvest sebi in srečno na tvoji poti ti želim, Tamara

#JERNEJC #OKUSNOJE  #MASTERCHEFBLOGBYME

Komentarji

comments

Comments are closed.