MasterChef / odgovarjam in se zahvaljujem

Evo spet se javljam iz snemanja oddaje #MasterChefSlo 🙂 Tokrat vam moram odgovoriti na vaša vprašanja, ker jih žal še nisem uspela vsem odpisati. Danes ugotavljam, da so vprašanja precej podobna in zato ker nimam nič za skrivat vam vsem odgovarjam kar javno.

1. Eno izmed pogostih vprašanj oz. včasih celo “obtožb” zakaj sem sploh v Masterchef kuhinji glede nato, da nič ne pokažejo kaj sem sploh skuhala,… Ena izmed “bralk” je celo omenila “šlepanje” #hmmmmm 🙁 Mislim da sem do zdaj dokazala in pokazala ogromno svojih “kuharskih sposobnosti”, tako kot domače kuhinje tudi kuhanja v različnihmedijih (TV3, RTVSLO, PLANET TV,..) medtemi tudi v živo pred kamerami in tudi s svojimi več kot 1000 recepti na srečni,…tako da šlepanja ne bom komentirala. Med 16 najboljših ljubiteljskih kuharjev pa sem prišla zaradi vsehAVDICIJ , ki so potekale preden so se luči in kamere sploh prižgale,… Vse skupaj je bilo kar pestro (od psihioloških, komunikacijskih testov do dela pred kamero, pred producenti, kuhanje v živo in na koncu šele kuhanje za sodnike,..).

2. Zakaj sem se prijavila glede nato, da imam porodniško oz. majho dojenčico? Mislim da me bodo moje bralke razumele, ker vedo kaj vse sem prestala zadnja 3 leta in pol… To sem namreč vzela kot en nov izziv po obeh strogo preležanih težkih nosečnostih, bolezni žolča, kompliciranem porodu,..in zato sem si zaželela čutiti, da spet živim in sem spet v akciji 🙂 Zato sem si z vsemi avdicijami in kuhanjem priborila mesto med prvih 16! 

3. Naslednje vprašanje, ki je tudi večkrat zastavljeno pa je zakaj me nič ne kažejo v oddaji in zakaj je bilo v prvi oddaji o avdicijah prikazano kot da sem izpadla,… Ja dragi moji, tega pa tudi sama ne vem. Žal vam tega ne znam odgovoriti, ker sem si tudi sama želela malo več “sekundaže”, kajti potrebujem promocijo, če želim kdaj kaj “zaslužiti” z mojim trudom, veseljem, nasveti, ki jih delam za srečna.si, ampak pač žal ne morem vplivat na produkcijo oz. montažo oddaj! Po drugi strani pa je boljše tako, kot pa da bi me skozi kaj kritizirali kajne? ;)))) P.s. kot mag. medijske produkcije pa lahko komentiram še iz tega vidika, da po navadi v takih oddajah vedno pokažejo najboljše in najslabše, jaz sem pa izgleda bolj “zlata” oziroma “nezanimiva” sredina 😉

Tukaj pa lahko prečekirate še moj video zakaj sem se prijavila na masterchef #radadobrojem#MASTERCHEFSLOVIDEOFORTUNA

Hvalallala vam iz srca za ves suport in da nas spremljate. Ekipa je fantastična. Zelo sem vesela, da sem spoznala toliko novih prijateljev zaradi tega “showa” 🙂 Če imate pa še kakšno vprašanje vam z veseljem odgovorim, kaj več pa bomo podebatirali po koncu prve sezone kajne? #držitepesti #hvalallallalazasuport #iskrenost #srecnasi

Komentarji

comments

Comments are closed.