MasterChef / Moje avdicije

Sharing is caring!

Glede nato, da ste me zasuli z maili, zasebnimi sporočili z vprašanji, čestitkami in tudi nekaj kritikami glede mojega krožnika oz. deske #hehhee , vam moram podati svoje iskrene odgovore in seveda zahvale 🙂

HVALA vam za vaše komentarje, podporo in čestitke, tudi kritik sem vesela, kajti le te nas naredijo še boljše. Moram vam povedati, da sem se prijavila na Masterchefa iz radovednosti, kot nek nov izziv in da sama sebe postavim na neko preizkušnjo,.. Prestala sem kar nekaj avdicij in končno celo dosegla, da sem lahko kuhala jed iz osnovnih sestavin za produkcijsko ekipo, kar je bila zame že velika zmaga 😉 Nato so me povabili na veliko avdicijo, kjer nas je bilo okoli 80 izbranih in sem skuhala svojo jed, ki je prepričala prve preizkuševalce, producente,…in s tem sem se prebila do kuhanja za sodnike MasterChef Slovenija 🙂 Verjetno ste me zasledili med tekmovalci, kajne? Jaz sem bila tista, ki je naredila svojo “njami” jed in jo servirala po svoje – domačno, malo rustikalno, na deski,… 😉 S tem sem hotela predstaviti sebe kot tradicionalno Slovenko z “golažem”. Ta golaž je tokrat vseboval rakce, grški feta sir, muškatno mini hobotnico kuhano z zelišči in vinom ter celim škampom, ki je popečen na olivnem olju z rožmarinom. JedMORSKI SREČNI GOLAŽ je meni in vsem znancem ena boljših jedi nasploh 🙂 Vse skupaj se mora jesti s česnovim kruhom, zato sem to jed servirala na deski, v glineni posodi, kajti jed se bi lahko tudi gratinirala,… V glavnem pa sem ob tem “pozabila”, da za MasterChef ne delaš “zase”, ampak je potrebno hrano skuhat in tudi postrečt na višjem kulinaričnem nivoju. Zato me je Almina kritika opomnila, da se nisem poglobila dovolj za to tekmovanje. Kot veste sem zdaj “polnozaposlena mama” z 2 in pol leta staro Taro in 7 mesečno dojenčico Isabello, zato priznam, da nisem razmišljala kaj dosti o tem kaj je primerno za MC in kaj ne,… Jaz sem pač jaz – z glavo skozi zid in preveč iskreno naravo 😉

Nekateri ste me imenovali za pogumno, da sem se prijavila in uspela kuhati za sodnike in pred kamerami, ampak moram vam povedati, da mi to sploh ni problem. Pred kamero se kar znajdem in pred njo nimam treme, zato sem čist suvereno kuhala in uživala pri tem 🙂 Žal pa za iti pred sodnike pa tega ne bi rekla in moram priznati, da sem se prvič po tem, ko sem imela magistrski zagovor, počutila spet v “šoli” pred “profesorji”, vse oči na meni, trebušni krčki – trema,… Nič kaj prijeten občutek 🙁 Po drugi strani pa sem to vzela kot en adrenalinski izziv :))) P.s. kuhala sem predzadnja, bila sem utrujena, neprespana (nočne z našimi otroci) in poleg tega imela še vročino, močan glavobol,…zato je to, da sem uspela narediti jed kot sem si jo jaz zamislila, bila že moja osebna zmaga 🙂 Posebna zahvala pa gre moji prijateljici TEI KUŠAR #pizzeriaEtna , ki mi je stala ob strani celo finalno avdicijo 🙂

Zato dragi moji je odgovor na večino vprašanj : glejte MC še naprej in navijajte….! #MasterChefSlo #zakon #senadaljuje #vsakosredoincetrtek #poptvob20h 

Komentarji

comments

Sharing is caring!

Comments are closed.