17-19. POSTNI DAN

Danes se prične vikend in spet nov izziv za nas postne prijatelje 🙂 Ta vikend se bomo POSLADKALE s presno sladico ZA NAŠ DAN – DAN ŽENA 🙂 V komentarjih spodaj ali na SREČNI FB STRANI čakam na vam ljube presne tortice. Lahko so tudi pol presne kot je naprimer moja SREČNA POLPRESNA TORTA ,ki ji lahko dodate tudi kakšne dodatke v prehrani kot so beljakovinski prehranski dodatki ORIFLAME WELLNESS. Zato vam ta vikend za vaše sodelovanje podarimo njihov SHAKE za ženske, ki vam bo pripomogel pri vitkanju,.. 🙂

Lahko pa si naredite tudi PRESNE CAKEPOPSE ali pa ČOKOLADNO-VANILIJEVE POSTNE KROGLICE 😉 V glavnem s ponedeljkom pa že pričnemo s sadnimi obroki, ki nam bodo dodali več vitaminov in ob enem tudi sladkorja-fruktoze, ki je do zdaj naše telo ni uživalo cela 2 tedna. Postopno bomo pričeli dodajat “sladkorje”, da ne bo prevelik šok za telo kasneje in da ne boste takoj dobili nazaj izgubljenih kg,.. Zato vam priporočam, da se čez vikend izogibate večjim količinam obrokov in pojeste le en kos tortice 🙂 P.s. v sladico, puding,.. ne dodajajte sladkorja!

Ta vikend bom za nas drage ženske podarila kar nekaj darilc Oriflame, zato vabljene na sodelovanje v komentarjih na fb strani.

Komentarji

comments

Comments are closed.