✨ NOVO: Paniranje Kotányi z okusom sir in zelišča, česen, klasik ali paprika ✨
Tokrat sem šla korak dlje – panirano malo drugače, toda še bolj hitro in še bolj okusno! 🧀🌿
Potrebujete le: • 400 g piščančjih zrezkov • Paniranje Kotányi (sir in zelišča) • Vodo (namesto jajc – da, res!) • Smetano za kuhanje • 3 trikotne sirčke • Njoke + malo svežine za dekor 🌿🍅
Paniranje je res enostavno – meso samo opereš/navlažiš z vodo, spaniraš z drobtinami Kotányi in spečeš (v ponvi, pečici ali airfryerju – brez komplikacij!).
👉 Ko je meso pečeno, dodaj smetano, preostale drobtine in sirčke – nastane noro dobra gosta kremna omaka.
Za hrustljavo piko na i pa sem že prej/po peki vzela dva pečena zrezka, jih narezala ter postregla čez omako. 😍
Serviraš s popečenimi njoki in svežimi zelišči. To je hrustljav piščanček z zelišči v kremni sirovi omaki, ki bo navdušil celo družino! Za svežino pa dodajte veliko skledo zelene solate 🥗
✨ NOVO: Paniranje Kotányi z okusom sir in zelišča ✨ Tokrat sem šla korak dlje – panirano malo drugače, toda še bolj hitro in še bolj okusno! 🧀🌿 Potrebujete le: • 400 g piščančjih zrezkov • Paniranje Kotányi (sir in zelišča) • Vodo (namesto jajc – da, res!) • Smetano za kuhanje • 3 trikotne sirčke • Njoke + malo svežine za dekoracijo 🌿🍅 Paniranje je res enostavno – meso samo opereš/navlažiš z vodo, spaniraš z drobtinami Kotányi in spečeš (v ponvi, pečici ali airfryerju – brez komplikacij!). 👉 Ko je meso pečeno, dodaj smetano, preostale drobtine in sirčke – nastane noro dobra gosta kremna omaka. Za hrustljavo piko na i pa sem vzela vstran dva pečena zrezka in jih narezala ter postregla čez omako. 😍 Serviraš s popečenimi njoki in svežimi zelišči. To je hrustljav piščanček z zelišči v kremni sirovi omaki, ki bo navdušil celo družino! Za svežino pa dodajte veliko skledo zelene solate 🥗 Bi poskusili? 😋👇 Naročnik: Kotanyi d.o.o. #recept#kotanyi#paniranje#sirinzelisca#domačakuhinja#okusnidnevi#srecnasi#hrustljavpiscanec#njami#mamiblogerke#airfryerrecept