Vse za šolo, učenje in zabavno branje je v Mladinski Knjigi #slovensko #knjigarna #nazajvšolo #knjige #šola #popusti

Tako, pa smo po nekaj tednih spet vsi skupaj doma ? Zdaj nas čaka še dober teden priprav na šolo, da se spravimo nazaj v “tirnice” in da gospodični pozabita na “babi hotel”? Kdo ve o čem govorim?

V glavnem danes smo že pričeli z nakupom vseh potrebščin, delovnih zvezkov, učbenikov v Mladinska knjiga ,da jih prej ne zmanjka in da jih v naslednjih dneh že zavijemo in spravimo v torbi.

@fortunatamara

Tara komaj čaka, da se vrne nazaj v šolo, Isabella pa bi bila raje doma?Ampak obe pa uživata v nakupovanju šolskih potrebščin? V Mladinski knjigi smo dobili vse na enem mestu, tako da mi smo pripravljeni, pa vi?

♬ We Don’t Need No Education – Regent Street

Tukaj pa smo tudi kupili kot vsako leto Brihtne glavce, da se ponovi snov za prejšno šolsko leto v teh dneh, da jima bo lažje na začetku šole ? Definitivno pa je ena boljših stvari to, da imaš poleg njihovih učbenikov/delovnih zvezkov še brezplačno kodo za utrjevanje znanja med šolskim letom (pred preverjanji znanja nam prav pride) na njihovi platformi, ki je res dobra >> UČIMse.com Jo poznate?

Potem pa sledi še malce uživanja pred šolo, če bosta “pridni” seveda ? Kakšen pa je vaš plan pred vrnitvijo v šolske klopi? Že imate vse potrebščine? V Mladinski knjigi jih lahko naročite na spletu ali pa v njihovih poslovalnicah. Mi smo obiskali kar njihovo knjigarno v Supernovi Rudnik Ljubljana, kjer mi je zelo všeč, ker imajo vse za šolo skupaj in si 1,2,3 konec z nabiranjem. No ja, razen iskanja zvezkov je trajalo malce dlje časa, ker je preveč lepih naslovnic, pravita punci (veseli sta bili tudi, da imajo res kjut papagaja na zvezkih za nižje razrede in še ugodnejši so, ker so od MK), meni pa je zelo všeč njihov MK program za umetnost (Maček Muri s trdimi platnicami za risalni blok in Planeti Saturn risalni blok in kolaž).

Pa veste kaj je zeloooo pomembno, prijaznost trgovk, ki vam pomagajo najti vse iz seznama, ker točno vedo kaj potrebuje kdo iz posamezne šole, ker imajo tudi oni vse napisano v programu,….p.s. ker mame res včasih ne vemo kaj so mislili, ko so pisali seznam ;)))

Vse imajo na enem mestu, nič nismo potrebovali iskati drugje, pa še popuste imajo zdaj kar zelo pomaga, sploh če imaš več otrok.

Želimo vam srečen prehod v novo šolsko leto, Fortunčki <3

Komentarji

comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.